kapat

| Misafir | Ev Sahibi | Saat |
| Atlanta | Charlotte | 83 - 103 |
| Washington | Indiana | 86 - 102 |
| Detroit | Orlando | 103 - 110 |
| New Jersey | Philadelphia | 94 - 97 |
| Phoenix | Boston | 110 - 103 |
| Denver | Miami | 88 - 96 |
| Milwaukee | Minnesota | 87 - 72 |
| Toronto | New Orleans | 107 - 90 |
| Cleveland | New York | 100 - 91 |
| Oklahoma City | Houston | 94 - 105 |
| L.A. Clippers | Golden State | 118 - 90 |
| Memphis | L.A. Lakers | 98 - 114 |
| San Antonio | Portland | 84 - 96 |
|
|
|
Favorilerinize ekleyin
Bunu e-posta ile gönder
Okuma: 1231
Yorumlar (23)

selam
yazar karayel, 06 Kasım, 2009 15:45:20
yazar karayel, 06 Kasım, 2009 15:45:20
kolay gelsin herkese ... internette dolaş dolaş kafayı yedim üye olmadığım basket sitesi kalmadı şu yukarda yazan 13 tane nba maçı için bi fikri olan maçları yorunmlayacak kimse yokmu koca türkiyede...
nba yorumları
yazar cumaliceylan, 06 Kasım, 2009 16:46:36
yazar cumaliceylan, 06 Kasım, 2009 16:46:36
arkadaşım bende katılıyorum sana ben genelde alt üst oyun sistemini şeçiyorum bu geceki tahminlerim ise L.A. Clippers Golden State üst, Washington Indiana üst,Phoenix Boston üst,Denver Miami üst bunlar benim düşüncem üst çıkması muhtemel maçlar önceki maçlarına bakarak bu maçların verilen oronların üst çıkması lazım
slm millet
yazar boxer, 06 Kasım, 2009 17:00:45
yazar boxer, 06 Kasım, 2009 17:00:45
Biraz daha beklıcez aat 10-12 gıbı yorumlar akar bu forma herzamankı gıbı
))
bu aksm 3tane ust macı bulup basmak lazım en guzelı 4.9oran var
Herkeze BOL ŞANS Dostlar....Şeytanınız BOL OLSUN
))!!!
)) bu aksm 3tane ust macı bulup basmak lazım en guzelı 4.9oran var
Herkeze BOL ŞANS Dostlar....Şeytanınız BOL OLSUN
))!!!
tahminler
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 17:34:42
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 17:34:42
arkadaslar hp ler cıktıktan sonra yazıcaktım ama buyrun sımdılık
PHİLEDEPHİA vs JERSEY
Not:
PACERS vs WİZARDS
İndiana son macında deplasmanda New York u yendi.New York ta cok eksikti o macta Wizards Miami yi elinden kacırdı cunku ondan once ki gün Cleveland a karsı cok yorgundurlar.Bu kez yine bir deplasman macı Wizards son iki macını kaybetti Pacers son macını kazandı .Pacers evinde oynadıgı iki mactan da maglup ayrıldı tek galibiyeti de deplasmanda Washingtonun ic ve dıs sahada tek galibiyeti var ilk 8 potasına girmek icin oynucaklar Pacers ta son macta 31 sayı atan Dany Granger belki oynayabilir Jeff Foster da muhtemel Wizards ta Mike Miller yok. Bu macta hata yapıp 200 civarında bir oran verilirse üstü oynanabilir
Not:fakat Pacers a oynamak ıstemıyorum
Bobcats Atlanta
Atlata 2 gun once deplasmanda Portland ı avlandı Bobcats a karsı zorlanmıcaklardır fark beklıyorum ilk ceyrek yakın skorlarla gecerse fark olur cunku yavas baslıyolar portland dan ılk yarıda 10 fark yediler Portland da hızlı baslayan bir takım
Atlanta bizi yine yanıltabılır fark yapmayı sevmeyen bir takım mı anlamıyorum hp lere gore hareket edin
Not:Fark olmayabılır
///Atlanta -1.5hp
Orlando Detroit
Evet rovans macı 3-4 gun once 5 farkla Orlando kazanmasını bildi.Evinde oynuyolar gecen sezonun en iyi deplasman takımıydılar Cleveland dan sonra Carter ve Pietrus donebilir Lewis yok onemli olan Detroit de Hamiltonun forma giymesi muhtemel deniyor bilmiyoruz fakat Detroit Magic e karsı bu 3 yıl hic bir zaman kolay lokma olmucak birbirlerine ters takımlar gecen sene Orlando nun galibiyer serilerini sonlandıran iki sene üst üste play-off ta Orlandoyu evine gonderen Dwight HOward ın Coward oldugu nerdeyse Wallece ağabeylerinden dayak yedigi maclar unutulmaz =) hp yi cok vericekler buyuk ihtimalle Benim tercihim Detroit den yana
Detroitin de deplasman karnesi evindekinden iyi su anda Orlando evinde 2-0 ilerliyor.Ben her zaman Detroit taraftarıyım Orlando karsısında
Not
etroit e güvenin
//// Detroit -14.5
Miami Denver
Miami son macında wizards ı avladı Denvers ta bildigimiz gibi fark yaptı Nets e karsı yalnız kotu bir nokta var Billups Denver Boy sakat oynaması Muhtemel fakat deplasman macında kaybetme lukslerı var JR Smith de yok hepsinin donmesini bekleyebilirler oynamyabilir Miami de James Johns ve Chris oynaması muhtemel sakatlıkları bulunan oyuncular
son iki macı da Denver aldı birinde Carmelo birinde Chauncey skorer oldu
Not:Carmelo ve Wade birbirlerini gorunce sinirlenebilir 1. ci ve 2 .cinin karsılasması evlerınde oynuyolar Heat bunu degerlendırmek ıstıcektır skor yakın gecer hp yı cok vermezler buyuk ıhtımaller DN kazanıcak fakat Hp yi kurtarır mı bılmıyorum
Boston Phoneix
Son iki macta 17 ve 20 sayılık farklar yakaladılar phoneix a karsı evlerinde cosan 6 mactır galip Boston Rondo ya 5 yıllık kontratını imzalattı
Barbosa forma giymesi muhtemel oyunculardan Scalabrini dondun Glen Davis oynamıcak zaten lig acıldıgından beri oynamıyor
Çarklar Bostondan yana Hp lere gore oynanır fakat Phoneix BATI KONFERANSI nın 2 .cisi son macını kaybetti
Not:HP cok verilirse soyle bisey var Boston da oynanan maclar genelde üst bitmez taraftar DEFENCE diye cok bagırdıgı icin deliye donerler Boston seyircisi 128-108 aynı sezon phoneix te oynanan mac Bostonda oynanan mac ise 104 87 bitmis hp ler acıklandıktan sonra degerlendirme yapıcam
Timberwolves Milwakuee
Not:Cekismeli bir mac olucak Michael Redd in sakatlılıgını unutmamak lasım gencler carpısıcak
HORNETS vs TORONTO
Toronto da Phoneix e benzedi sonunda savunmaları 0 gecen sezon Hornets Toronto yu yendı yenmesıne fakat son 4 mactır kazanamıyordu Toronto ya karsı hp ye gore Toronto degerlendirilebilir NO da sakatlık yok fakat ıkı takımda farkı kopartıp gıdebılen takımlar degıl alt üst oynamaya korktugum bir mac son macların skorlarını goremedım fakat Hornets son macta Chris Paul un sayısıyla ilk yarıyı 5 sayı once kapatmıstı ki hedo yoktu o zmn Toronto cok degisti hp ile TR Toronto Raptors un =) yanında olmak daha saglıklı olucaktır
Not:NO evde 2 g deplasmanda 3 m aldı Toronto dısarda ki tek macını kazandı evinde asılan bir takım NO yıllardır bu sayede potada kalıyorlar zaten
KNİCKS VS CLEVELAND
LEBERONUN EN AZ 50 SAYI ATICAGI MAC
Kontratı icin cosucaktır fakat NY yi asaglamak ıster mı bakalım son mac 52 atmıs demek ki he dont give a s… knicks vs. leberon Sanırım Nate Robinson kafasından smac yemek istemiyorsa sakalıgını bahane ederek oynamıcaktır Dwıght ın ustunden vurmayı bılıyor bakalım
Not:Sunu unutmayalım Cleveland fark yapabılen bir takım degil cok hp verilirse knicks veya altı cok daha saglıklı bir tercih olucaktır
HOUSTON vs THUNDERS
Gencler kapısıcak veya carpısıcak.Houston kırmızı yurekler guclerını cesaretten ve gazdan alıyolar yoksa T-mac ve Yao yokken daha iyi oynamaları beklenemez ligin en iyi iki oyuncusu hangi takıma koysan bu sene sampiyonluga oynatır.Dünyanın en iyi 5 numarası
son maclarında rockets 105 85 gibi farklı bir skorla galibiyet elde etti.
Not:Sans Houstonın yanında olsun cunku benıde kuponuma yazmayı dusunuyorum
PCT leri basarı oranaları 600 e 500 birincide bu oran her zaman 1000 dir
dedigim gibi son Ariza Ron Artest kapısmasından ne gücü kaldıysa bu genc delikanlının ortaya koyucak Artest ın ondan yıl yuregını vererek oynadıktan sonra yaptıgı hareketler hic hos degildi umarım taraftar da ateslenmistir
Lakers Memphis
Abi kardesine karsı Pau G vs Marc G
Kobe vs Iverson ıversona sakatlıgı hakkında soru soruldugunda dızın agrımıyor fakat cok oturdugumdan dolayı kıcım agrıyor demıstı patlama yapıcaksa bu macta yapıcaktır her macımı son macım gibi oynarım demisti ve Lakers ta her macını ligin son macıymıs gibi oynar fark yapma dertlerı yok sanıyorum Hp umarım yuksek gelir ve Memphis in yanında oluruz Lakers ta bynum ve Gasol oynaması muhtemel oyuncular Memphis te onemli bir sakatlık bulunmuyor evinde 92-75 deplasmanda 99-89 kazandı Lakers altı bitmeye aday bir mac
Not:Iverson maca clean cıkarsa alt üst hp herseyi degistirebilir. Dikkat!
Portland Spurs
Son macları 91-74 Portland aldı degisen Spurs un dun UTAH gibi 4 periyod oynayan bir takım karsısında yorulmus olması ve RJ transferi S.A da MCdyess oynaması muhtemel yarasa avcısı TDuncan TParker RJefferson la 2007 nin sampiyonları bu sene bos diller Ligin baslarını KAAN KURAL ın da yorumlarından duyucagınız gibi kamp havasında gecirirler ve sonlarını onlar icin onemi play off sezonudur fakat ligin en iyi deplasman takımılar Portland evnde 1-2 serisi sürüyor Aslında 8 yıldır ilk galibiyetlerini SA da gecen sene aldılar 95 83 ile
Nor:ALTI oynanabilir
GSWARRRİORS vs LACLİPPERS
son macları 114 117 clippers ın galibiyetiyle bitti Blake Grifin o senenin caylagı 15 sayı atmıstı Warriors un evinde oynadıgı macta da Warriors kazandı 108 101 yani Warriors DEFENCE bagırmayı seven baskent seyircisine sahip
LA DE Blake Grifin yok GS Gecen seneyi aratmıyor oyuncular tam bir JACKASS ruhu yakalamıs Thuriaf saolsun onunla beraber 5-6 rookie kıvamında oyuncuları sakat Chris Webber ve Thuriaf oynama ihtimali var Thuriaf oynamazsa alt secenegini bir daha düsünmek lazım eli o kadar sert ki jump shot ı olmayan bir oyuncu
Not:NBA de ve dünyada en büyük sokak kavgası Lebron Thuriaf Dwight ve Matt Harpring arasında olurdu herhalde bu oyuncuların oynadıgı takımlarda bu oyuncular takımları da cok atesleyen oyuncular her neyse hp ye gore degerlendiricem bu macıda
PHİLEDEPHİA vs JERSEY
Not:
PACERS vs WİZARDS
İndiana son macında deplasmanda New York u yendi.New York ta cok eksikti o macta Wizards Miami yi elinden kacırdı cunku ondan once ki gün Cleveland a karsı cok yorgundurlar.Bu kez yine bir deplasman macı Wizards son iki macını kaybetti Pacers son macını kazandı .Pacers evinde oynadıgı iki mactan da maglup ayrıldı tek galibiyeti de deplasmanda Washingtonun ic ve dıs sahada tek galibiyeti var ilk 8 potasına girmek icin oynucaklar Pacers ta son macta 31 sayı atan Dany Granger belki oynayabilir Jeff Foster da muhtemel Wizards ta Mike Miller yok. Bu macta hata yapıp 200 civarında bir oran verilirse üstü oynanabilir
Not:fakat Pacers a oynamak ıstemıyorum
Bobcats Atlanta
Atlata 2 gun once deplasmanda Portland ı avlandı Bobcats a karsı zorlanmıcaklardır fark beklıyorum ilk ceyrek yakın skorlarla gecerse fark olur cunku yavas baslıyolar portland dan ılk yarıda 10 fark yediler Portland da hızlı baslayan bir takım
Atlanta bizi yine yanıltabılır fark yapmayı sevmeyen bir takım mı anlamıyorum hp lere gore hareket edin
Not:Fark olmayabılır
///Atlanta -1.5hp
Orlando Detroit
Evet rovans macı 3-4 gun once 5 farkla Orlando kazanmasını bildi.Evinde oynuyolar gecen sezonun en iyi deplasman takımıydılar Cleveland dan sonra Carter ve Pietrus donebilir Lewis yok onemli olan Detroit de Hamiltonun forma giymesi muhtemel deniyor bilmiyoruz fakat Detroit Magic e karsı bu 3 yıl hic bir zaman kolay lokma olmucak birbirlerine ters takımlar gecen sene Orlando nun galibiyer serilerini sonlandıran iki sene üst üste play-off ta Orlandoyu evine gonderen Dwight HOward ın Coward oldugu nerdeyse Wallece ağabeylerinden dayak yedigi maclar unutulmaz =) hp yi cok vericekler buyuk ihtimalle Benim tercihim Detroit den yana
Detroitin de deplasman karnesi evindekinden iyi su anda Orlando evinde 2-0 ilerliyor.Ben her zaman Detroit taraftarıyım Orlando karsısında
Not
etroit e güvenin //// Detroit -14.5
Miami Denver
Miami son macında wizards ı avladı Denvers ta bildigimiz gibi fark yaptı Nets e karsı yalnız kotu bir nokta var Billups Denver Boy sakat oynaması Muhtemel fakat deplasman macında kaybetme lukslerı var JR Smith de yok hepsinin donmesini bekleyebilirler oynamyabilir Miami de James Johns ve Chris oynaması muhtemel sakatlıkları bulunan oyuncular
son iki macı da Denver aldı birinde Carmelo birinde Chauncey skorer oldu
Not:Carmelo ve Wade birbirlerini gorunce sinirlenebilir 1. ci ve 2 .cinin karsılasması evlerınde oynuyolar Heat bunu degerlendırmek ıstıcektır skor yakın gecer hp yı cok vermezler buyuk ıhtımaller DN kazanıcak fakat Hp yi kurtarır mı bılmıyorum
Boston Phoneix
Son iki macta 17 ve 20 sayılık farklar yakaladılar phoneix a karsı evlerinde cosan 6 mactır galip Boston Rondo ya 5 yıllık kontratını imzalattı
Barbosa forma giymesi muhtemel oyunculardan Scalabrini dondun Glen Davis oynamıcak zaten lig acıldıgından beri oynamıyor
Çarklar Bostondan yana Hp lere gore oynanır fakat Phoneix BATI KONFERANSI nın 2 .cisi son macını kaybetti
Not:HP cok verilirse soyle bisey var Boston da oynanan maclar genelde üst bitmez taraftar DEFENCE diye cok bagırdıgı icin deliye donerler Boston seyircisi 128-108 aynı sezon phoneix te oynanan mac Bostonda oynanan mac ise 104 87 bitmis hp ler acıklandıktan sonra degerlendirme yapıcam
Timberwolves Milwakuee
Not:Cekismeli bir mac olucak Michael Redd in sakatlılıgını unutmamak lasım gencler carpısıcak
HORNETS vs TORONTO
Toronto da Phoneix e benzedi sonunda savunmaları 0 gecen sezon Hornets Toronto yu yendı yenmesıne fakat son 4 mactır kazanamıyordu Toronto ya karsı hp ye gore Toronto degerlendirilebilir NO da sakatlık yok fakat ıkı takımda farkı kopartıp gıdebılen takımlar degıl alt üst oynamaya korktugum bir mac son macların skorlarını goremedım fakat Hornets son macta Chris Paul un sayısıyla ilk yarıyı 5 sayı once kapatmıstı ki hedo yoktu o zmn Toronto cok degisti hp ile TR Toronto Raptors un =) yanında olmak daha saglıklı olucaktır
Not:NO evde 2 g deplasmanda 3 m aldı Toronto dısarda ki tek macını kazandı evinde asılan bir takım NO yıllardır bu sayede potada kalıyorlar zaten
KNİCKS VS CLEVELAND
LEBERONUN EN AZ 50 SAYI ATICAGI MAC
Kontratı icin cosucaktır fakat NY yi asaglamak ıster mı bakalım son mac 52 atmıs demek ki he dont give a s… knicks vs. leberon Sanırım Nate Robinson kafasından smac yemek istemiyorsa sakalıgını bahane ederek oynamıcaktır Dwıght ın ustunden vurmayı bılıyor bakalım
Not:Sunu unutmayalım Cleveland fark yapabılen bir takım degil cok hp verilirse knicks veya altı cok daha saglıklı bir tercih olucaktır
HOUSTON vs THUNDERS
Gencler kapısıcak veya carpısıcak.Houston kırmızı yurekler guclerını cesaretten ve gazdan alıyolar yoksa T-mac ve Yao yokken daha iyi oynamaları beklenemez ligin en iyi iki oyuncusu hangi takıma koysan bu sene sampiyonluga oynatır.Dünyanın en iyi 5 numarası
son maclarında rockets 105 85 gibi farklı bir skorla galibiyet elde etti.
Not:Sans Houstonın yanında olsun cunku benıde kuponuma yazmayı dusunuyorum
PCT leri basarı oranaları 600 e 500 birincide bu oran her zaman 1000 dir
dedigim gibi son Ariza Ron Artest kapısmasından ne gücü kaldıysa bu genc delikanlının ortaya koyucak Artest ın ondan yıl yuregını vererek oynadıktan sonra yaptıgı hareketler hic hos degildi umarım taraftar da ateslenmistir
Lakers Memphis
Abi kardesine karsı Pau G vs Marc G
Kobe vs Iverson ıversona sakatlıgı hakkında soru soruldugunda dızın agrımıyor fakat cok oturdugumdan dolayı kıcım agrıyor demıstı patlama yapıcaksa bu macta yapıcaktır her macımı son macım gibi oynarım demisti ve Lakers ta her macını ligin son macıymıs gibi oynar fark yapma dertlerı yok sanıyorum Hp umarım yuksek gelir ve Memphis in yanında oluruz Lakers ta bynum ve Gasol oynaması muhtemel oyuncular Memphis te onemli bir sakatlık bulunmuyor evinde 92-75 deplasmanda 99-89 kazandı Lakers altı bitmeye aday bir mac
Not:Iverson maca clean cıkarsa alt üst hp herseyi degistirebilir. Dikkat!
Portland Spurs
Son macları 91-74 Portland aldı degisen Spurs un dun UTAH gibi 4 periyod oynayan bir takım karsısında yorulmus olması ve RJ transferi S.A da MCdyess oynaması muhtemel yarasa avcısı TDuncan TParker RJefferson la 2007 nin sampiyonları bu sene bos diller Ligin baslarını KAAN KURAL ın da yorumlarından duyucagınız gibi kamp havasında gecirirler ve sonlarını onlar icin onemi play off sezonudur fakat ligin en iyi deplasman takımılar Portland evnde 1-2 serisi sürüyor Aslında 8 yıldır ilk galibiyetlerini SA da gecen sene aldılar 95 83 ile
Nor:ALTI oynanabilir
GSWARRRİORS vs LACLİPPERS
son macları 114 117 clippers ın galibiyetiyle bitti Blake Grifin o senenin caylagı 15 sayı atmıstı Warriors un evinde oynadıgı macta da Warriors kazandı 108 101 yani Warriors DEFENCE bagırmayı seven baskent seyircisine sahip
LA DE Blake Grifin yok GS Gecen seneyi aratmıyor oyuncular tam bir JACKASS ruhu yakalamıs Thuriaf saolsun onunla beraber 5-6 rookie kıvamında oyuncuları sakat Chris Webber ve Thuriaf oynama ihtimali var Thuriaf oynamazsa alt secenegini bir daha düsünmek lazım eli o kadar sert ki jump shot ı olmayan bir oyuncu
Not:NBA de ve dünyada en büyük sokak kavgası Lebron Thuriaf Dwight ve Matt Harpring arasında olurdu herhalde bu oyuncuların oynadıgı takımlarda bu oyuncular takımları da cok atesleyen oyuncular her neyse hp ye gore degerlendiricem bu macıda
arda 14
yazar betboy33, 06 Kasım, 2009 17:52:40
yazar betboy33, 06 Kasım, 2009 17:52:40
handikaplardan sonrada yazarsan ii olur daha ii oturur kafamızda
ARDA 1426 TEŞŞEKÜRLER
yazar boxer, 06 Kasım, 2009 17:56:06
yazar boxer, 06 Kasım, 2009 17:56:06
arda 1426
sen bu işden anlıyorsun Dostum NBA de senı takıp edıorm cıdden guzel yorumların war paylaşımın için sagol Dostum...BOL ŞANS....
sen bu işden anlıyorsun Dostum NBA de senı takıp edıorm cıdden guzel yorumların war paylaşımın için sagol Dostum...BOL ŞANS....
nba27
yazar nba27, 06 Kasım, 2009 18:18:05
yazar nba27, 06 Kasım, 2009 18:18:05
herkes uçtu bu akşam hayırlısı olsun..phionex macını dikkat derim arkdaşlar her maçta 100 buluyolar boston dış atışlarda yüzdesini düşüreblirse pionexin 90larda kalmasını bekliyorm bostonda 110 geçemesse alt olablir..karpuz satmaya benzemez nba tahmini secmece siz olmayın...
bu ne yaman çelişki
yazar bukage, 06 Kasım, 2009 18:53:35
yazar bukage, 06 Kasım, 2009 18:53:35
Atlanta Hawks Charlotte Bobcats 180 az
Washington Wizards Indiana Pacers 207 fazla
Cleveland Cavaliers New York Knicks 202 az,
Phoenix Suns Boston Celtics 206 az
olacağını düşünüyorum.ama aklımda halen tam bir tahmin oluşturamadım.siteye yorumlardan faydalanmak için üye oldum ama yorumlar çok az ve sanırım herkes fikilerini kendine saklıyor.
Washington Wizards Indiana Pacers 207 fazla
Cleveland Cavaliers New York Knicks 202 az,
Phoenix Suns Boston Celtics 206 az
olacağını düşünüyorum.ama aklımda halen tam bir tahmin oluşturamadım.siteye yorumlardan faydalanmak için üye oldum ama yorumlar çok az ve sanırım herkes fikilerini kendine saklıyor.
.....
yazar caddebostan, 06 Kasım, 2009 19:57:24
yazar caddebostan, 06 Kasım, 2009 19:57:24
dün öğlen yazdığım yazıyı okuyanlar umarım kazanmışlardır.üst olan maçları değil alt olan maçlaı kovalayın dyrum ısrarla ol şanslar....
tahminler
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 20:51:42
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 20:51:42
ben bi sistem kuponu yapıp yayınlıcam 11 den sonra tesekkürler yorumlar icin
dün 4 mactan ücü tuttu kuponumda toronto tek hp den kactı iyi mi 11 fark 10 olsa kazanıcam
basarı katsayım genelde yude 66 yı gecmıyo siz genede kendi yolunuzdan sasmayın
dün 4 mactan ücü tuttu kuponumda toronto tek hp den kactı iyi mi 11 fark 10 olsa kazanıcam
basarı katsayım genelde yude 66 yı gecmıyo siz genede kendi yolunuzdan sasmayın
caddebostan
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 20:53:05
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 20:53:05
cadde ci arkadasımda dogru soylemis alt macları kovalamak daha kolay oluyor unutmamk lasım
Arda
yazar alivebomb, 06 Kasım, 2009 22:03:43
yazar alivebomb, 06 Kasım, 2009 22:03:43
Arda sistem kuponunu 11 den sonra vericem demiÅŸtin saat 12 oldu nezaman verirsin
Senin tahminlerin benim için çok önemli.
Senin tahminlerin benim için çok önemli.
tahminler son 4 maca bakyorum su anda
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 22:58:51
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 22:58:51
güvendiklerime yıldız koydum son 4 maca bakıyım atıcam 5 dakikaya onlarıda
****742 BOBCATS HAWKS -1.5 HAWks bobcats evinde bostondan 30 yedi Boston la atlantanın playoff serisi aklıma gelince hawks a daha cok güvendim
**Pacers Wizards ben wizards a güveniyorum aralarında ki maclarda ev sahibi galip gelsede wizards ın son 2 macı talihsizliklerle dolu
***Orlando Detroit +14.5 detroit
****Celtics Suns -9.5 celtics ilk yarı bile yazabilirim kevin garnet yokken 30 sayı fark yapıyolardı simdi daha iyi olur ilk yarı ikinci yarı yazmaya korkuyorum Celtics maclarında sunu unutmayın Celtics DEFENCE
Macı bırakmaz Harward cocukları 50 sayı fark yapar BANKO LAN
*tek yıldızla denverin
****new orleans raptors raptors diyorm
****742 BOBCATS HAWKS -1.5 HAWks bobcats evinde bostondan 30 yedi Boston la atlantanın playoff serisi aklıma gelince hawks a daha cok güvendim
**Pacers Wizards ben wizards a güveniyorum aralarında ki maclarda ev sahibi galip gelsede wizards ın son 2 macı talihsizliklerle dolu
***Orlando Detroit +14.5 detroit
****Celtics Suns -9.5 celtics ilk yarı bile yazabilirim kevin garnet yokken 30 sayı fark yapıyolardı simdi daha iyi olur ilk yarı ikinci yarı yazmaya korkuyorum Celtics maclarında sunu unutmayın Celtics DEFENCE
Macı bırakmaz Harward cocukları 50 sayı fark yapar BANKO LAN
*tek yıldızla denverin
****new orleans raptors raptors diyorm
benim kuponum
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 23:13:41
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 23:13:41
*ATLANTA CELTİCS *TORONTO ekleme yapmak isteyenler * Houston kazanıcak yazabilirler
4 mactan secim yapın
hayırlı geceler herkese sectiklerim kazanıcaklarını dusunduklerım takımlar
Saygılar
4 mactan secim yapın
hayırlı geceler herkese sectiklerim kazanıcaklarını dusunduklerım takımlar
Saygılar
DETROİT İ UNUTMUSUM
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 23:17:32
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 23:17:32
arkdaslar detroiti yazıcaktım tsoun prince de sakatlanmıs hamilton zaten yoktu belki oynucak belki de hp yi o yuzden yuksek tuttular ama yinede o kadar fark olucagı kanaatinde dilim ama üstte ki 4 mactır olayım
yep yep
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 23:22:58
yazar arda1426, 06 Kasım, 2009 23:22:58
Trevor Ariza (F) day to day muhtemel yeni düstü bu haberim yoktu
haberiniz olsun houstonda ariza da yokmus
prince ve ariza yeni düstü sitede blmyrm gormedım daha once
haberiniz olsun houstonda ariza da yokmus
prince ve ariza yeni düstü sitede blmyrm gormedım daha once
...
yazar alivebomb, 06 Kasım, 2009 23:27:00
yazar alivebomb, 06 Kasım, 2009 23:27:00
toronto bencede bu akÅŸam iyi ÅŸeyler yapacak
kuponuna oynadım ayrıca şu seçimler nasıl görüşünü almak isterim
Boston Celtics - Phoenix Suns Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu HKP: Ray Allen ( -4.5 ) Sayı 1.85 Grant hill
LA Lakers - Memphis Grizzlies : 1 1.14
İkili
Toplam oran:2.11
kuponuna oynadım ayrıca şu seçimler nasıl görüşünü almak isterim Boston Celtics - Phoenix Suns Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu HKP: Ray Allen ( -4.5 ) Sayı 1.85 Grant hill
LA Lakers - Memphis Grizzlies : 1 1.14
İkili
Toplam oran:2.11
...
yazar alivebomb, 06 Kasım, 2009 23:28:00
yazar alivebomb, 06 Kasım, 2009 23:28:00
Boston Celtics - Phoenix Suns Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu HKP: Ray Allen ( -4.5 ) Sayı 1.85
Grant hill'e karşı bu bahis.
Grant hill'e karşı bu bahis.
Houston Rockets - Oklahama Thunders
yazar ultraslancr7, 06 Kasım, 2009 23:29:22
yazar ultraslancr7, 06 Kasım, 2009 23:29:22
Houston Rockets - Oklahama Thunders : Bu gece bir çok maç var ve yapılan çoğu tahminle doğru orantılı görüşüm.Ancak bu maçta herkesden ayrılıyorum o yüzden sadece bu maçı yazma gereği duydum.Bildiğimiz gibi Houston sezon başından itibaren Yao ve T-mac'den yoksundu,yoksun olacak.Bu zamana kadar gösterdikleri performans da bu yıldızlarsız takdir topladı.Ancak bugün takımı taşıyan Ariza'nın da oynaması beklenmiyor.Karşılarında artık boş bir takım yok.Genç,gelişmeye aç bir takım var.Krstic tek başına bile pota altında etkili olabilir.Kevin Durant Ariza'yı bulamazsa karşısında çok rahatlayabilir.Oklahama'ya oynayın diyemiyorum ama enazından bu orandan Houston'a oynamayın.Benim tercihim Oklahama olacak.
Oklahama Thunders ML @ 3.10
Oklahama Thunders ML @ 3.10
Tonight's The Night
yazar Yavuzz06, 06 Kasım, 2009 23:48:49
yazar Yavuzz06, 06 Kasım, 2009 23:48:49
Bu gece 13 maçın oynanacağı uzun bir gece. Ntv Toronto- New Orleans maçını yayınlacağından bir çoğumuz bahislerimizi o maça yönlendireceğiz muhtemelen. Lafı uzatmadan seçtiğim maçlara geçiyorum
Detroit - Orlando
Bu iş gerçekten çok ilginç. Orlando en iyi zamanında Detroiti yenemiyor bir türlü. Bizim FB-GS olayına döndü iş iyice. Bu sene bu bozulur diyordum ama yine kaybetti Orlando. Hem de müthiş başladığı, her maçını eze eze kazandığı bir sezonda. Bu durum Orlando bahisini almamızı zorlaştırıyor şüphesiz. Fakat bugün işler karışık biraz. Prince ve Hamilton'un olmadığı bir Detroit Minnesota'dan bile fark yer. Bugün Orlando karşısında ikisi de yok. Orlando'da Vince Carter ve Rashard Lewis yine yoklar fakat takım onlarsız da kazanmasını biliyor. Ben Orlando Handikapla alır diyorum.
Atlanta Hawks- Charlotte Bobcats
Bilmiyorum hangi akla hizmet böyle bir maça böyle handikap vermişler. Atlanta Bobcats'den kat kat üstün bir takım. Sezona da müthiş başladılar. Son maçlarında da deplasmanda Portland gibi evinde müthiş oynayan bir takımı mağlup ettiler. Bu gecenin en güvenilir seçimi maça eksiksiz olarak çıkacak olan Atlanta bana göre.
Detroit - Orlando
Bu iş gerçekten çok ilginç. Orlando en iyi zamanında Detroiti yenemiyor bir türlü. Bizim FB-GS olayına döndü iş iyice. Bu sene bu bozulur diyordum ama yine kaybetti Orlando. Hem de müthiş başladığı, her maçını eze eze kazandığı bir sezonda. Bu durum Orlando bahisini almamızı zorlaştırıyor şüphesiz. Fakat bugün işler karışık biraz. Prince ve Hamilton'un olmadığı bir Detroit Minnesota'dan bile fark yer. Bugün Orlando karşısında ikisi de yok. Orlando'da Vince Carter ve Rashard Lewis yine yoklar fakat takım onlarsız da kazanmasını biliyor. Ben Orlando Handikapla alır diyorum.
Atlanta Hawks- Charlotte Bobcats
Bilmiyorum hangi akla hizmet böyle bir maça böyle handikap vermişler. Atlanta Bobcats'den kat kat üstün bir takım. Sezona da müthiş başladılar. Son maçlarında da deplasmanda Portland gibi evinde müthiş oynayan bir takımı mağlup ettiler. Bu gecenin en güvenilir seçimi maça eksiksiz olarak çıkacak olan Atlanta bana göre.
....
yazar Yavuzz06, 06 Kasım, 2009 23:59:50
yazar Yavuzz06, 06 Kasım, 2009 23:59:50
Phoenix- Boston
Bu da oranlarını anlamadığım başka bir maç. 207,5 barem verilmiş online sitelerde. PHoenix kimle oynarsa oynasın bu barem rahat aşılır. Boston zaten karşısında hücum yapan takımı bulunca hızlı bir oyun oynuyor. Ben 215-220 civarı sayı bekliyorum bu maçtan. Maçı da Boston handikaplı şekilde alır bana göre.
Portland- San Antonio
Portland evinde müthiş oynayan bir takım idi geçen sene. Bu sene evlerindeki son maçta Atlanta'yı yenilmeleri çok önemli değil bana göre. Çünkü Atlanta gerçekten müthiş bir takım. San Antonio ise son maçında Utaha karşı darmadağın oldu. Zaten iyi bir deplasman takımı değiller. Bence bu maçta az skor olur ve Portland kazanır.
Bol ÅŸans herkese...
Bu da oranlarını anlamadığım başka bir maç. 207,5 barem verilmiş online sitelerde. PHoenix kimle oynarsa oynasın bu barem rahat aşılır. Boston zaten karşısında hücum yapan takımı bulunca hızlı bir oyun oynuyor. Ben 215-220 civarı sayı bekliyorum bu maçtan. Maçı da Boston handikaplı şekilde alır bana göre.
Portland- San Antonio
Portland evinde müthiş oynayan bir takım idi geçen sene. Bu sene evlerindeki son maçta Atlanta'yı yenilmeleri çok önemli değil bana göre. Çünkü Atlanta gerçekten müthiş bir takım. San Antonio ise son maçında Utaha karşı darmadağın oldu. Zaten iyi bir deplasman takımı değiller. Bence bu maçta az skor olur ve Portland kazanır.
Bol ÅŸans herkese...
Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|