kapat

| Misafir | Ev Sahibi | Saat |
| Washington | Cleveland | 90 - 102 |
| Denver | Indiana | 111 - 93 |
| Boston | Philadelphia | 105 - 74 |
| Orlando | Detroit | 80 - 85 |
| Phoenix | Miami | 104 - 95 |
| Milwaukee | Chicago | 81 - 83 |
| L.A. Lakers | Oklahoma City | 101 - 98 |
| Utah | Dallas | 85 - 96 |
| Atlanta | Portland | 97 - 91 |
|
|
|
|
Yorumlar (12)

emre kaya
yazar emre071000, 03 Kasım, 2009 15:48:46
yazar emre071000, 03 Kasım, 2009 15:48:46
selam gecen tahminimde isabetli olmıştum her zamanki gibi chi güvenmiştim maimi almıştı.bu gün farklı phonix bankodur.ind dever denver alır üst olur 227 rahat gecerler.wah cle üst gibi arenas olduğu içindir.phili maçı süprize açk artı sayı phili olur gibi.ama çok kararsızım boston alır ama fark atamaz alt olur.orlando çakma ditroiti yener.chigo yorum yok oynamam asla.lakers kazanır alt olur.dallasssss utahı parçalar ama handicap oynamam üst olur maç.portland atlntayı yner
tahminler hp lerden sonra ki
yazar arda1426, 03 Kasım, 2009 16:49:10
yazar arda1426, 03 Kasım, 2009 16:49:10
***708 DALLAS UTAH 1 -5.5
gecen gun evinde oynadıgı ve aldıgı agır Houston maglubiyeti ile yorgun jazz memo geri dondun korver 1 ay yok Dallas ta josh howard 2 hafta daha yok drew godan mac gunu belli olucak
gecen sezonun son macı Dallas’ın 30 sayı fark yaptıgını hatırlıyoruz
benim degerlendirmem ilk yarı ikinci yarı utah yonunde
saglamcılar mac sonu deneyebilirler
**Miami Phoneix 217.5+
phoneix gecen sene ki ruhundan birsey kaybetmis gozukmuyor hala savunma yapamıyorlar dwayne wade de savunma yapamayan takımlara karsı cosuyor en az 40 sayı beklıyorum ondan olur
degerlendirmem 217.5+ YONUNDE
*Bulls Bucks -191.5
degerlendirmem +8.5hp ile bucks yonunde
micheal redd hazin bir sekilde sakatlandı umarım ersan forma sansı bulur
summer league de chicaho bucks ın canına okudu fakat micheal redd in sakatlıgı yorum yapmayı zorlastırıyor
***Portland Atlanta 1
portland hızlı baslayan bir takım hp 2.5 hp ile ilk yarı tercihi daha saglıklı olucaktır gorusundeyum
***Pacers Denver 1
225+
degerlendirmem -5.5 hp ile Denver yonunde
Pacers ta dany granger jeff foster gibi en onemli oyuncular bugun donebilir
Denver da J.R. Smith sakat
sakatlıkların durumuna baglı olarak pacers macı biraz tehlikeli bugun
Güvenme katsayıma gore yıldız koydum maclarına baslarına
Saygılar
gecen gun evinde oynadıgı ve aldıgı agır Houston maglubiyeti ile yorgun jazz memo geri dondun korver 1 ay yok Dallas ta josh howard 2 hafta daha yok drew godan mac gunu belli olucak
gecen sezonun son macı Dallas’ın 30 sayı fark yaptıgını hatırlıyoruz
benim degerlendirmem ilk yarı ikinci yarı utah yonunde
saglamcılar mac sonu deneyebilirler
**Miami Phoneix 217.5+
phoneix gecen sene ki ruhundan birsey kaybetmis gozukmuyor hala savunma yapamıyorlar dwayne wade de savunma yapamayan takımlara karsı cosuyor en az 40 sayı beklıyorum ondan olur
degerlendirmem 217.5+ YONUNDE
*Bulls Bucks -191.5
degerlendirmem +8.5hp ile bucks yonunde
micheal redd hazin bir sekilde sakatlandı umarım ersan forma sansı bulur
summer league de chicaho bucks ın canına okudu fakat micheal redd in sakatlıgı yorum yapmayı zorlastırıyor
***Portland Atlanta 1
portland hızlı baslayan bir takım hp 2.5 hp ile ilk yarı tercihi daha saglıklı olucaktır gorusundeyum
***Pacers Denver 1
225+
degerlendirmem -5.5 hp ile Denver yonunde
Pacers ta dany granger jeff foster gibi en onemli oyuncular bugun donebilir
Denver da J.R. Smith sakat
sakatlıkların durumuna baglı olarak pacers macı biraz tehlikeli bugun
Güvenme katsayıma gore yıldız koydum maclarına baslarına
Saygılar
...
yazar tomas2300, 03 Kasım, 2009 18:47:11
yazar tomas2300, 03 Kasım, 2009 18:47:11
özellikle caner ceylan arkadaşa yorumlarından dolayı çok teşekkür ediyorum o bu işi biliyorum. benim düşüncem 3 maç üstünde bu gece
miami maçı over
dallas handicaplı alır
denver handicaplı alır
miami maçı over
dallas handicaplı alır
denver handicaplı alır
3 Kasım 09
yazar karathustra, 03 Kasım, 2009 19:59:12
yazar karathustra, 03 Kasım, 2009 19:59:12
1) WASH @CLE : Bu maç büyük olasılıkla 193.5 üstü bitecek. Üstteki yorumlarda da belirtilmiş zaten.
2) BOS @ PHI : Boston sezona çok iyi başladı. Philadelphia oyununu fiziğe dayalı kurduğu için Boston savunması karşısında ezilirler. 85 sayıyı geçebileceklerini sanmıyorum. 190.5 altı iyi bir seçenek olabilir.Tabi Boston şutörleri süper oynamazsa.
3) DEN @ IND : Carmelolu Denver da sezona hızlı başlayan ekiplerden. Ama Indiana evinde iyi oynar. Denver galibiyetine 5.5 handikap vermişler. Denver denenebilir ama banko değil.
4)PHO @ MIA : İki takım da yüksek skorlu maçlar oynuyor ve savunma yapmayı sevmiyorlar. Bu maçın skoru 217.5 üstü olur. Gecenin en garanti maçlarından.
5) ORL @ DET : Orlando Detroit'i ezerek yenecektir. Şutörleri çok formda. 5.5 handikapa rağmen Orlando galibiyeti derim.
6) MIL @ CHI : Chicago ağır bassa da galibiyet için verilen 8.5 handikap fazla.Milwaukee deplasmanda sürpriz yapabilir. Çaylak Brandon Jennings en verimli çaylak şu ana kadar.
2) BOS @ PHI : Boston sezona çok iyi başladı. Philadelphia oyununu fiziğe dayalı kurduğu için Boston savunması karşısında ezilirler. 85 sayıyı geçebileceklerini sanmıyorum. 190.5 altı iyi bir seçenek olabilir.Tabi Boston şutörleri süper oynamazsa.
3) DEN @ IND : Carmelolu Denver da sezona hızlı başlayan ekiplerden. Ama Indiana evinde iyi oynar. Denver galibiyetine 5.5 handikap vermişler. Denver denenebilir ama banko değil.
4)PHO @ MIA : İki takım da yüksek skorlu maçlar oynuyor ve savunma yapmayı sevmiyorlar. Bu maçın skoru 217.5 üstü olur. Gecenin en garanti maçlarından.
5) ORL @ DET : Orlando Detroit'i ezerek yenecektir. Şutörleri çok formda. 5.5 handikapa rağmen Orlando galibiyeti derim.
6) MIL @ CHI : Chicago ağır bassa da galibiyet için verilen 8.5 handikap fazla.Milwaukee deplasmanda sürpriz yapabilir. Çaylak Brandon Jennings en verimli çaylak şu ana kadar.
...
yazar betboy33, 03 Kasım, 2009 23:56:56
yazar betboy33, 03 Kasım, 2009 23:56:56
indiana senin oynadıgın basketbolun ta 25 üclükten biri girmezmi ya
Berbat Gece
yazar boxer, 04 Kasım, 2009 03:15:23
yazar boxer, 04 Kasım, 2009 03:15:23
Mıamı alt bıttı yenıldı orlando macı şaka gıbı zaten..
cleveland 2sayı daha atamadı ÜST için son 1.35dk kala sayı olmadı!!!
şikenın kralı var arkadas.
macı canlı canlı izledım lebron resmen bomboş turknıkeyı atmadı varmı böle bişey
))
herkese hayrılı geceler..
cleveland 2sayı daha atamadı ÜST için son 1.35dk kala sayı olmadı!!!
şikenın kralı var arkadas.
macı canlı canlı izledım lebron resmen bomboş turknıkeyı atmadı varmı böle bişey
)) herkese hayrılı geceler..
Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|

cleveland- wizards + yaz liginde 95 94 gecen sezon son amc 104 105 gibi bi skor olustu 200 + olur arenas var shaq var ve yaz liginde yıldızlar yoktu olsalarda kasmadılar
***miami phonex +200 120 attı timberwolvse gibi bi takımdan 110 fln yedi hala gecen seneki ruhları defans yok hucum takımı miami de 95 attı son macında 2 gun once
dehset bi mac olucak dwayne phoneix maclarında cosar bunu unutmayın
orlando detroit hahahaha bundan 2 yıl oncesini hatırlayın orlando 2 senedir play offlarda kaybettigi gecemedigi isci sehri detroit ten geriye kalanlar dwight howard ı ezdikleri dovucek gibi yapıp oyununu bozdukları maclar unutamıyorum
simdi ellerinde ne kaldı hicbisey dwight in intikamını ızleyin bu aksam
detroit te hamilton sakat belki oynucak orlando da rashad yok
carter pietrus belki oynucak
tam kadro cıksa banko orlando derdim fakat ne olucagı belli olmayan bi mac olucak
denver pacers pacers nba de mi ya 15 hp verirler artık oynatmazlar ligin daha acılıs macları oldugundan uzak durun
**bulls vs bucks +7 civarı gelirse hp bucks gecen sene olsa sabaha kadar altı derdim fakat iki takımda birbirine fark yapamaz bence chicago bu sene 2. playoff turuna cıakr bucks birinde takılır neyse hp ile bucks diyorum +7
oklahoma lakers nba in bayer münihi herkesi yatırır oklahoma
6 12 arası bi fark olucak uzak durun derim lakers ta olsa üstü oklahomadakiler altı bitiyo son macları siz bilirsiniz
***portland atlanta altı olur portland alır
yıldızlılar su an icin oynamayı dusunduklerım
hayırlısı olsun