kapat
Dünün Özeti

Bu sırada OtaMoka'da

• Elektronik cihaz temizleme kılavuzu
    Elektronik cihaz temizleme kılavuzuBilgisayar monitörün parmak izi ile doluysa, klavyen kurumuş kola sayesinde...
  • Bilardonun kalabalık versiyonu: Snooker
    Hemen herkes hayatı boyunca en az bir kere, bir bilardo masasının başında bulunmuş ve o ilk bulunuş sırasında...
  • Japonlarda SuÅŸi Geni Tespit Edildi
    Japon mutfağında yosunun önemli bir yeri vardır. Her Japon günde ortalama olarak 14,2g yosun tüketiyor.Fransız...
  • İstanbul’daki Semt Adları Nereden Geliyor
    İstanbuldaki her semtin adı durduk yere konulmamış, hepsinin ayrı bir hikayesi ayrı bir anlamı var. Buyrun...
  • Cikolata: 3000 yıllık lezzet
    Üzümlü, fındıklı, bitterden bir parça koparın, çikolata hadisesine giriyoruz. Bundan sonra arka sıradan...
  • Kadinların Düğmeleri Neden Solda?
    Erkeklerin tüm giysilerinde düğmelerin sağda olmasının sebebi, insanların daha çok sağ ellerini...
  • Dunning-Kruger Sendromu
    Bazen Amerika’yı yeniden keşfetmek işe yarar. (Amerigo Vespucci’nin işine yaradı mesela: Kristof Kolomb’un...
  • Romatizma
    Romatizma nedir? Romatizma deyimi ilk kez İsa´dan 400 yıl kadar önce Hipokrat tarafından kullanılmıştır....
  • Peter Jackson
    Tam adı Peter Robert Jackson olan 31 Ekim 1961 doğumlu üç kez Akademi Ödülü kazanmış Yeni Zelandalı film...
  • Barış Manço
    1 Åžubat 1999′da kaybettiÄŸimiz (ki gerçek bir kayıptan bahsediyoruz) Barış Manço soyadını soylarının...

Misafir Ev Sahibi Saat Ömer
Philadelphia
Orlando 87 - 96

ORL
-8.5 ORL*
192.5 UST

Miami Atlanta 108 - 93

MIA
+5.5 MIA*
184.5 UST

New Orleans Denver
93 - 108

DEN
-7.5 DEN
195.5 UST*

(*) daha fazla güven duyulan tahminleri belirtmektedir.
(?) Tahminler ilerleyen saatlerde yayınlanacaktır

Ömer Demir

Omer DEMIR

Merhaba Sevgili Dostlar
Bu gece emin olduğum tek şey var seyretmesi çok keyifli maçlar olacak..

Philadelphia @ Orlando
Bu maç orlandonun mutlak kazanmak zorunda olduğu bir maç olduğu için çok detaya inmeye gerek yok.. Ama bir önceki maçın kazaya kurban gittiğini düşünüyorsanız bir kere daha düşünmek gerek, çünkü philly hiçbir zaman küçümsenmeyecek bir takım...Yurt dışında 10.5 larda açılan handikap oranını iddaa'nın 8.5'dan açması biraz ilginç olmuş tabi. -8.5 İyi bir fırsat gibi görünüyor bu nedenle. 192.5 Ust de bir diğer alternatif olabilir. Orlandonun bugün 3 basamaklı sayılara çıkması muhtemel..

Miami @ Atlanta
Miami deplasmandaki ilk maçını kaybetti ama bu akşam Atlantanın saha avantajını bozmak için elinde bir fırsat daha var. wade ile joe johnson Amerika Ulusal takımına seçilince bugünkü başlıklarda doğal olarak bu yönde oldu, örneğin miami herald "Wade ve Johnson artık sadece playoff'ta rakipler" di. Bu akşam belli ki hem wade'e hemde Jermaine'e çok büyük iş düşecek. Atlanta gazetelerinde ise ilk galibiyetin süpriz olmadığına dair ifadeler var ki bu cümleleri asla Cleveland gazetelerinde göremezsiniz bu sene. ASlında bu cümlenin yazılmasının yegane nedeni onlarında ilk maçta atlantayı şanslı bulmaları. Ben bu nedenle bu karşılaşmada +5.5 miami oranını akılcı buluyorum. miami kazanmak için tempolu oynamak zorunda o da sayı baremini yükseltecektir. 184.5 over denenebilir

New Orleans @ Denver
İlk karşılaşmada olduğu gibi bu karşılaşmada da denverin zorlanmadan bir galibiyet almasını bekliyorum. Noh biraz daha direnç gösterebilir ama Denver'ın attığı sayı azalmayacaktır, Billups ilk maçtaki kadar 36 sayı atmazsa bile en azından melo da 13 sayıda kalmayacaktır bu maç için öncelikli tercihim 195.5 üst bu nedenle. Nohun direnç göstermesine bağlı olarak iki takımda 3 basamaklı sayılara ulaşabilir. Denver'ın 7.5 handikapı geçmesi muhtemel olan maçta CP3'nin yanısıra Peja ve chandler'ın performansı da kritik girdiler..

Bol Åžans;)

Yorumlar (18)Add Comment
feneroma
...
yazar feneroma, 22 Nisan, 2009 07:21:41

EV SAHİPLERİ RAHAT GALİBİYET ALIRLAR...
abi
handikaplı kupon
yazar abi, 22 Nisan, 2009 09:06:24

720 ORLANDO-PHILADELPHIA 1

721 ATLANTA-MIAMI 1

722 DENVER-NEW ORLEANS 1
peripella
kesinlikle orlando
yazar peripella, 22 Nisan, 2009 16:20:54

orlandonun ilk maçını izleyenler bilir 17 sayı öndeyken maçı aldım havasına girince oyunu boşladılar ve çok mucizevi bir şekilde phidelpia maçı çevirmişti.ama şimdi işin sıkı tutulması gerekiyo 15-20 sayı farkla orlandonun maçı alacağını düşünüyorum banko orlando
yvz
...
yazar yvz, 22 Nisan, 2009 16:22:54

Orlandonun dengesiz takım olduğunu biliyorduk ama playoff ilk maçında sixers'a kaybedeceğini kimse düşünmüyordu. Magic maça çok hırslı başlayacaktır, ilk yarıdaki 4,5 handikapı aşarlar.

Seyircisiyle farklı oynayan Atlanta, tek tabanca Heat karşısında 5.5 handikapı aşar.

Denver her ne kadar ilk maçta iyi olsa da 7.5 handikap gözümü korkuttu, 3.5 İY daha makul gözüyor....

718 - 1 İY
719 - 1 MS
720 - 1 İY
sevmiyen
Merhabalar
yazar sevmiyen, 22 Nisan, 2009 17:17:25

Dün akşamki cleveland kabusundan sonra NBA istatistikçilerinin ne kadar iyi çalıştığını görmüş olduk...

Bugüne gelince : TAHMİNLERİM

Philadelphia - Orlando : Orlando ilk maçta yaptığı hatayı yapmayacak ve maçı rahat kazanacaktır görüşündeyim.ilk maçta hücumda igoudala karşısında dökülen hidayetin bu maçta daha iyi oynayacağına ve iyi savunma yaparak igoudalanın ilk maçtaki kadar rahat sayı bulmasını engelleyeceğinin düşünüyorum.Ayrıca ilk maçın intikamını da güzel bir farkla kapatacaklarını düşünerek 1Y:ORL/2Y:ORL öneriyorum...Alt üst baremine gelince Phil ilk maçtaki kadar sayı bulamayacaktır ve Sayı baremini aşmanın orl elinde olacağını düşünüyorum...Benim favori tahminim.ORL/ORL

Miami - Atlanta : Atlanta Miami den çok daha iyi bir takım wade olmasa 30 sayı fark görüyorum ki wade ile de yedikleri fark ortada bu maçada Orl maçı gibi ATL/ATL diyorum...

New Orleans - Denver : Banko Denver ve ÜST diyorum.Çoka fazla konuşmaya gerek yok NBA de Lakers-Cavaliers olmasa tek şampiyon adayım DENVER olurdu...

Herkese bol şans ve iyi kazançlar...

Yavuzz06
Atlanta
yazar Yavuzz06, 22 Nisan, 2009 21:59:04

Ömer Demir'in yorumunu okudum. Açıkçası rakibine sadece 64 sayı attırmış ve 26 sayı civarı fark atan bir takım için şanslılardı demek ne kadar doğru olur bilemiyorum. Bence Atlanta o galibiyeti haketti ve bugün alacağı galibiyeti de hakedecek. Zaten sezon boyu kendi evlerinde nasıl iyi oynadıklarını biliyoruz. Miami de deplasmanlarda etkisiz. Atlanta handikapıyla beraber alacak maçı bana kalırsa.
feneroma
GÜNÜN KUPONU
yazar feneroma, 22 Nisan, 2009 22:08:30

BENCE GÜNÜN EN SAGLAM KUPONU IGO-LEWİS KIYASINDA İGO,JOE-WADE KIYASINDA JOE VE DENVER NUGGETS DIR..
firefox54
...
yazar firefox54, 22 Nisan, 2009 22:15:06

Orlando Magic - Philadelphia 76ers Oyuncu Toplam Sayı + Rebound: Dwight Howard 38.5 Sayı + Rebound üstü

Atlanta Hawks - Miami Heat Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu HKP: Josh Smith ( -2.5 ) Sayı

Atlanta Hawks - Miami Heat Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu + Asist Handikap: Mike Bibby ( -5.5 ) Sayı + Asist

Atlanta Hawks - Miami Heat Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu + Asist Handikap: Mike Bibby ( -5.5 ) Sayı + Asist
Orlando Magic - Philadelphia 76ers Handikap ( 0 : 10.5 ) : 2

Atlanta Hawks - Miami Heat İlk Yarı Handikap ( 0 : 2.5 ) : 1
firefox54
>>
yazar firefox54, 22 Nisan, 2009 22:16:31

Denver Nuggets - New Orleans Hornets Ev Sahibi Takım Toplam: 103.0 Sayı üstü
subutay1
ower
yazar subutay1, 22 Nisan, 2009 22:25:08

orlando 102 ower
atl - mıa 184 ower
denver - noh 199 ower
dolphin61
toplam sayı ve reabaund
yazar dolphin61, 22 Nisan, 2009 22:35:44

arkadaslar toplam sayı ve reabund ustu olması ıcın ne gereklı sacma bır soru belkı ama anlamadım mesela sayı 34 verılmıs reabund kac yapması gerek
feneroma
denver
yazar feneroma, 22 Nisan, 2009 22:37:05

denver cok ilginc takım napacagı ne atacagı belli olmaz en iisi 1 vermek üst bence karısık ve zor...
firefox54
toplam sayı rebound
yazar firefox54, 22 Nisan, 2009 22:41:41

herhangi bir uygulama yok :sayı+rebound toplamının sayı baremini aşması yeterlismilies/smiley.gif
blackcock
...
yazar blackcock, 22 Nisan, 2009 23:39:04

718 1 MS
719 ALT
720 ÜST

hadi yavrum hadi!
ap3iron
...
yazar ap3iron, 23 Nisan, 2009 02:33:58

:@@@ atlanta diyenler çok sağolsunsmilies/angry.gifsmilies/angry.gif
mcaner
...
yazar mcaner, 23 Nisan, 2009 08:05:16

SEvgili ömer bu geceki tahminler çok iyiydi,
feneroma
wade
yazar feneroma, 23 Nisan, 2009 08:30:33

WADE EGER 33 SAYI ATMAMIS OLSA COK İİ PARA ALACAKTIM HATTA ZENGİNLER KERVANINABİLE KATILABİLİRDİK AMA SAGOLSUN 33 SAYI ATARAK UMUTLARIMIZI YIKTI...
dark_dante
...
yazar dark_dante, 23 Nisan, 2009 23:41:26

Dallas Mavericks - San Antonio Spurs (Tahmin)2 2,85 [Açık]
Chicago Bulls - Boston Celtics (-3.5/+3.5) (Spread)1 1,85 [Açık]
Utah Jazz - Los Angeles Lakers (under/over 213.5) (Toplamlar)2 1,85 [Açık]

Chicago Bulls - Boston Celtics (Tahmin)1 1,55 [Açık]
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs (-5.5/+5.5) (Spread)2 1,85 [Açık]
Utah Jazz - Los Angeles Lakers (Tahmin)2 1,75 [Açık]

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.

busy

Kullanıcı Adı/Şifre hatırlatıcısı Kullanıcı Adı/Şifremi Unuttum?
Kayıt Ol Kayıt Ol

Aktif Kullanıcılar

Wallace
(1 yorum)

NBATV Yayın Akışı