kapat

| Misafir | Ev Sahibi | Sonuç | Ömer Demir |
|
| Cleveland |
Orlando | 90 - 103 |
CLE +1.5 CLE 192.5 UST |
|
(*) daha fazla güven duyulan tahminleri belirtmektedir.
(?) Tahminler ilerleyen saatlerde yayınlanacaktır
|
Ömer Demir
Merhaba Dostlar, Gönül elbette orlandonun finale çıkıp şampiyon olmasında. Özellikle Hidayetin bu denli ışıldaması hepimizin göğsünü kabartıyordur eminim. Ama bu noktada Cleveland için çok şey değişebilir. Bu maçı alırsa son maçı evinde oynama şansı olacak, dolayısıyla bu maç her ne olursa olsun el yakar, duygular ve mantık kararı bir Türk için oldukça zor. Duygularım de ki; Orlando mantığım derki Cleveland.. LeBron bu kadar kolay pes etmez diye düşünüyorum. Bol Şans;)
|
|
Yorumlar (13)

Orlando MAGİC
yazar Yavuzz06, 30 Mayıs, 2009 17:35:15
yazar Yavuzz06, 30 Mayıs, 2009 17:35:15
Orlando'da iki maçtır bir ciddiyetsizlik vardı. Özellikle kazanarak seriyi 3-1 yaptıkları maçta, son 5 dakikada 1 sayı atmışlardı sadece. Her ellerine aldıkları topu üçlük olarak potaya sokmaya çalışmışlardı.(Maçta üçlük yüzdeleri baya yüksekti o dakikaya kadar) Tabi bir de Alston var. Adam başlı başına bir vaka. O basket atınca insan sevinse mi üzülse mi bilemiyor. Basket atıyor, puan kazandırdığı için seviniyorsunuz ama biliyorsunuz ki o adam o basketi attığı için en az 4-5 tane acayip şut deneyecek. 26 sayı attığı maçta da şanslı basketleri olmuştu. Ben kesinlikle Alston'un daha az süre almasından yanayım. Takımın en zayıf halkası adam. Hido da atmaktan çok asist yapmaya verirse kendini, Orlando baya avantajlı olur.
Cleveland'a gelirsek, uzun zaman sonra James'in düşünerek oynadığı bir maç izledim. her topu alayım, basket atayım düşüncesini bir kenara atıp, aktif bir dinlenme içine girdi. Arkadaşlarını oynatmaya çalıştı. Maçın son birkaç dakikasında ise tam olarak devreye girdi ve doğal olarak da kimse durduramadı onu. Yine benzer bir düşüncede olacaktır LeBron. Bu durumda da esas belirleyici etken takım arkadaşlarının performansları olacaktır. Delonte West, Mo Williams ve Ilgauskas bugün iyi oynarlarsa Orlando'nun işi baya bir zorlaşacaktır.
Herşeye rağmen, Orlando kendi evinde olacak, bu sefer seyirciden çılgınca bir destek alacak ve finalde Lakers'ın karşısına çıkacak.
Cleveland'a gelirsek, uzun zaman sonra James'in düşünerek oynadığı bir maç izledim. her topu alayım, basket atayım düşüncesini bir kenara atıp, aktif bir dinlenme içine girdi. Arkadaşlarını oynatmaya çalıştı. Maçın son birkaç dakikasında ise tam olarak devreye girdi ve doğal olarak da kimse durduramadı onu. Yine benzer bir düşüncede olacaktır LeBron. Bu durumda da esas belirleyici etken takım arkadaşlarının performansları olacaktır. Delonte West, Mo Williams ve Ilgauskas bugün iyi oynarlarsa Orlando'nun işi baya bir zorlaşacaktır.
Herşeye rağmen, Orlando kendi evinde olacak, bu sefer seyirciden çılgınca bir destek alacak ve finalde Lakers'ın karşısına çıkacak.
sayı bolluğu
yazar ebilecik, 30 Mayıs, 2009 19:33:27
yazar ebilecik, 30 Mayıs, 2009 19:33:27
orlanda kendi evinde kazanmak isteyecektir ve açık oynayacaktır. cleveland'ın ise zaten savunması kötü. hücum hattında iyiler ve bu maçada hücumu düşünerek yenmek için çıkacaklar çünkü savunma yapamadıklarını onlarda biliyorlar. zor maç ama bana üst daha mantıklı geliyor.
O-R-L-A-N-D-O
yazar velvetizina, 30 Mayıs, 2009 20:30:47
yazar velvetizina, 30 Mayıs, 2009 20:30:47
Buraya kadar getirmişken Orlando'nun Cleveland'a bir maç daha vereceğini hiç sanmıyorum. Kendi sahasında çok iyi şu atıyor Orlando. Bunu 4. maçta ve sezon içindeki 29 sayı farkla biten Cleveland maçında da defalarca gördük. Cleveland 3-2 yapınca biraz rahatladı. Onlar için 4-1 süpürülmekle eşdeğerdi. 5. maçta her parçasıyla mükemmel oynamalarına rağmen maçı son 5 dakikada koparabildiler. Bu kez o kadar iyi oynayamazlar. Orlando bir fark yakalarsa Cleveland gibi geriden gelip yakalama şansı vermez rakibine. Düşünülenden kolay bir maç olacağı kanaatindeyim. Orlando kazanır.
hidayete verelim kobe gibi oynasın..:)
yazar firt, 30 Mayıs, 2009 21:19:26
yazar firt, 30 Mayıs, 2009 21:19:26
orlandoya takım oyunundan dolayı guveniorum.. artık olarak yine bencten gelenlere değineceğim yine orlando kendi sahasında oynadığı için extra 2 3luk atabılcek birkac oyuncu gozukuor kenarda.. bu da farkı oluşturabilecek nokta bence.. orlando evindeki macı verip deplasmanda mac kazanmaya calısmaz yani hedef mac bu.. verilen handıkapıda yakalar orlando ama 1,75 1,90 arası cok fark goremedıgımden tekten orlando diyorrum nede olsa karşılarında hakem destekli cleveland lebrons war..
saygılar..
saygılar..
TOPLAM SAYI
yazar subutay1, 31 Mayıs, 2009 00:16:52
yazar subutay1, 31 Mayıs, 2009 00:16:52
İLK YARI 104 CİVARI SAYI OLUR. ORLANDO KAÇAR CLEVLAND KOVALAR. YAKALAR GEÇERMİ CAVS BİLMEM AMA,MAÇIN SONLARINA KADAR BAŞABAŞ GİDECEK MAÇ İKİNCİ YARIDA ELLER TİTRESEDE BİR ŞEKİLDE ÜSTE TAŞINIR.
ÜST!!! ÜST !!! ÜST!!!
ÜST!!! ÜST !!! ÜST!!!
...
yazar henryturner, 31 Mayıs, 2009 01:48:20
yazar henryturner, 31 Mayıs, 2009 01:48:20
evet böylece gördük ki takım oyunu>bireysel oyun. david stern'ün son yıllarda lebronu ilahlaştırma projesi bu sene de çöpe gitti. böylece nba in kazancı da düşmüş oldu
niye bazı sıtelerde 193.5 ben ust verdım ama burda 192.5 ya anlamıyorum
yazar buyukleyla, 31 Mayıs, 2009 03:19:17
yazar buyukleyla, 31 Mayıs, 2009 03:19:17
Tam anlamıyla bır razalet ya sankı adapte olmuslar kac sayıda bıtecek dıye lebron serbest atısı kacırmasa paaları toplamıstım ya anlamıyorum ben bu oyunlarıı
In your face!!!!!!!!
yazar Yavuzz06, 31 Mayıs, 2009 03:34:35
yazar Yavuzz06, 31 Mayıs, 2009 03:34:35
Orlando müthişti bugün. Serinin tamamında müthişlerdi zaten. 5. maçta biraz bocaladılar o kadar. Eze eze geçtiler Cleveland'ı. Ben susuyorum artık. Seri boyunca Orlando benim adıma yeterince konuştu
Ne oldu Cavs ezer geçer diyenler??
yazar bozdag85, 31 Mayıs, 2009 04:22:44
yazar bozdag85, 31 Mayıs, 2009 04:22:44
Daha seri başından beri hep Orlando derken dalga geçenler vardı pek çok yerde..Tıpkı Tnt yorumcusu charles barkley ile diğerlerinin dalga geçtiği gibi..
Sadece Howard bile yetti bugün Cleveland'a.. Umarım finallerde de aynı başarıyı gösterirler ama Lakers'ın yanında Cleveland çerez kalır.. Zor bir final serisi bizi bekliyor
Sadece Howard bile yetti bugün Cleveland'a.. Umarım finallerde de aynı başarıyı gösterirler ama Lakers'ın yanında Cleveland çerez kalır.. Zor bir final serisi bizi bekliyor
orl-cavs
yazar .daywalker87, 31 Mayıs, 2009 09:01:16
yazar .daywalker87, 31 Mayıs, 2009 09:01:16
eğer bugün cavs elendiyse, bu tamamen cavs ın oyunundan uzaklaşması sonucu oldu. geçen seneki lebron oynasın biz seyredelim tarzına döndüler, baskıyı kaldıramadılar. oysa son 2 maçta gibson ı hatırladılar, mo kendine anca geldi, ilga yeni yüzde buldu vb. ama 3-1 den dönmek çok zordu..
orl ise hidayetin yüksek performansına şükretsin çünkü alston set kurmak değil fastbreak te doğru adamı seçmekte aciz.ve bu serideki en büük handikap orl 3 numarasını savunamaması, lewis en rahat serisini oynadı sanırım, köşede hep boştu varejao sağolsun..
ama bu sefer karşısında odom olacaktır..
dışta da oynayabilen ve mücadeleden kaçmayan..
keşke lebron kobe finalini izleyebilseydik çünkü bu seri bence zevksiz geçecek..
kazananı belli bi seriyi izlemek eğlenceli olmayacak gibi..
eğer hedo biraz daha yırtınırsa bu yaz milli takımda oynayacak hali kalmayacak..
hadi hedo dön de biraz da bizim için oyna
orl ise hidayetin yüksek performansına şükretsin çünkü alston set kurmak değil fastbreak te doğru adamı seçmekte aciz.ve bu serideki en büük handikap orl 3 numarasını savunamaması, lewis en rahat serisini oynadı sanırım, köşede hep boştu varejao sağolsun..
ama bu sefer karşısında odom olacaktır..
dışta da oynayabilen ve mücadeleden kaçmayan..
keşke lebron kobe finalini izleyebilseydik çünkü bu seri bence zevksiz geçecek..
kazananı belli bi seriyi izlemek eğlenceli olmayacak gibi..
eğer hedo biraz daha yırtınırsa bu yaz milli takımda oynayacak hali kalmayacak..
hadi hedo dön de biraz da bizim için oyna
Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.
| Sonraki > |
|---|

Ben maç sonucuna girmeyin derim sizlere Üst daha mantıklı