| Misafir | Ev Sahibi | Saat | Ömer Demir |
|
| Orlando |
Cleveland | 107 - 106 |
CLE |
|
(*) daha fazla güven duyulan tahminleri belirtmektedir.
(?) Tahminler ilerleyen saatlerde yayınlanacaktır
|
Ömer Demir
Merhaba Sevgili Dostlar, Dün Lakers serisi için seri de fark yaratacak şeyin Lakersın yemeden atmaya dayalı savunmasını sergileyebilmesi olacağını fakat denver karşısında bu işin zor olduğunu belirtmiştim. Cleveland tarafında ise playofflarda çok farklı bir oyun anlayışı hakim. 82 sayısı sanki yıkılması çok güç bir baraj Cleveland'a karşı. Playoffların ilk maçından bu yana bir kere detroit 84 sayıya bir kere de Atlanta 85 sayıya ulaşmış cleveland karşısında. Bunların dışında 82'nin üstünde biten bir maç yok. İyi de neden 82 diyeceksiniz, o da şurdan aklımda kaldı detroit serisinde bir detroit köşe yazarı "bakalım bu akşam 82 sayının üstüne çıkabilecekler mi" diye yazmıştı. 82 ise Detroitin sezon içinde ve playofflarda Cleveland'a karşı attığı sayıların ortalamasıydı..
|

yazar bedo, 20 Mayıs, 2009 16:05:15
yazar peripella, 20 Mayıs, 2009 17:19:24
yazar achel39, 20 Mayıs, 2009 17:57:11
Ayrıca maç ntv den de yayınlanıyor uefa maçıyla beraber oynanabilir .
Ben oyle yaptım.Ayrıca playy off şarkısı harika Kanye west - Amazing
acayip gaza geliyor insan o an kakıp basket oynamak istiyor.Ama zaman farkından dolayı saat 5 oluyor
Başarıar Hido ve basketseverler.
yazar Yavuzz06, 20 Mayıs, 2009 18:31:30
Bu arada tahminine de katılıyorum. Bence de Orlando 9 fark yemez. Biraz çılgınca olacak ama maçı kazanabileceklerini bile düşünüyorum. Dünkü başarısız geceden sonra bugün biraz daha temkinliyim ama aklımda 185,5 alt ve Orlando +8,5 tercihleri var. Bol şans herkese..
yazar ultraslancr7, 20 Mayıs, 2009 20:02:13
Cleveland kazanır / Cleveland -8.5 / 184 Over
yazar dolphin61, 20 Mayıs, 2009 20:02:46
yazar aJJa, 20 Mayıs, 2009 21:21:06
LeBron'un havası varsa Hido'nun da ruhu var.. Arkandayız Hido..
yazar beststone, 20 Mayıs, 2009 21:25:00
2. clewland maçlarını savunmasıyla kazanıyor. o nedenle ower yazıp arkadaşları yanlış yönlendirmeyiniz. tabiki ower riski var ama yüzde 80-85 under... iyi şanslar...
yazar future, 20 Mayıs, 2009 21:38:43
Sanırım 184,5 üst olacak...
yazar .daywalker87, 20 Mayıs, 2009 21:58:07
bu açıdan gecelik faiz için CAVS WIN uygundur
handikap olayında ise, yorgunluk faktörü büyük rol oynayacak.iki sağlıklı ve dinç takım olarak çıksalar 9 handi magic adına alınabilir ancak 7 maçtan gelen magic, perler ilerledikçe düşecektir oyundan ki karşılarında 9 gübdür diş bileyen bir cavs var..
maçın sayı baremi gayet kritik, ama evinde zor sayı yiyen cavs ve yorgun magic under olması yönünde ağırlık sağlıyor..
sayı baremi az olunca dolayısıyla, lebron için açılan 41 baremi de bence bu maç için fazla gibi..
yazar subutay1, 20 Mayıs, 2009 22:10:27
Herkeze bol ÅŸanslar.
yazar izzettintoksoy, 20 Mayıs, 2009 22:31:51
yazar henryturner, 20 Mayıs, 2009 22:41:57
yazar kazuya, 20 Mayıs, 2009 22:52:02
yazar Yavuzz06, 20 Mayıs, 2009 22:55:11
Orlando'yu sizin küçümsediğiniz kadar kötü bir takım değil. Unutmayın ki son maçta 29 sayı farkla yendi Cleveland'ı. Sezon içindeki 3 maçtan ikisini aldı. Ayrıca herkes Orlando yorgun, Cleveland 9 gündür maç yapmıyor o yüzden avantajlı demiş. Birincisi basketbol futbol kadar yormuyor oyuncuları. Her gün maç yapmaya alışık insanlar bunlar. Ben yorgunluk hissedeceklerini sanmıyorum. İkincisi 9 gündür maç yapmaması iyi bir şey değil bir takım için. 9 gündür o havayı tatmadıklarını gösterir bu. Ya da 9 gündür mücadele içine girmediklerini.Bunları da göz önünde bulundurun bence.
Cleveland tüm bunlara rağmen maçı farklı da alabilir, orası belli olmaz. Ama bahsedildiği kadar basit bir takım değil Orlando..
Bol ÅŸans herkese..
yazar henryturner, 20 Mayıs, 2009 23:40:30
yazar .daywalker87, 20 Mayıs, 2009 23:58:44
sondan başlayalım,
sence lebron un hırsını kaç gün sekteye uğratır ?
cavs playoff u garantiledikten sonra orlando da attılar o farkı ve bence bu magic için hiç de ii olmadı..
futbol kadar yormaz, futboldan daha fazla yorar..
her gün maç yapmaya alışık oldukları doğru ama bu dinlenmenin avantaj olduunu ortadan kaldırmaz..
ayrıca boston serisinde, hedo yu 1 oynatıp oyun kurdular, rondo hedoya yetemedi maalesef..
ama bu maçta hedo 1 değil 12345 oynasa dakarşısında hep ii savunmacılar olacak, hedo oyun kurmazsa magic efesle yarışır..
guard savunması, seride alston bence rezil olacak.. mo yu tutması imkansız..
hedo-lebron.. yoruma gerek yok sanırım.. 5 numara genişliğinde, çita hızında lebron
tek handikap 5 numara sıkıntısı ama İlgauskas 6 metre civarından boş kaldığı zaman NBA'deki çoğu guarddan daha isabetli atışlar yapıyor. Bu durumda Howard'ın boyalı alanı boşalatarak boyalı alanın dışarı çıkması ile LeBron-Mo-West 3'lüsünün Orlando pota altını yol geçen hanına çevirmesi çok olası. Yani kısacası Howard'ın savunmadaki görevi sanıldığı kadar kolay olmayacak. Bu eşleşmenin Orlando'ya problem yaratması durumunda, Howard'ın Varejao/Wallace ikilisinden birini savunup, boyalı alanda polislik yapabilmesi için Stan Van Gundy Gortat-Howard ikilisine aynı anda şans tanıyabilir.
tüm bunlar ışığında, bence cavs evinde maç vermez, deplasmanda da 29 un hırsını acı çıkarır..
bol ÅŸanslar, ii seyirler..
yazar .daywalker87, 21 Mayıs, 2009 00:06:19
LA Angels ML
CAVS -8,5
bol ÅŸanslar..
yazar Bloodshot, 21 Mayıs, 2009 00:24:25
dunde denver'a oynamistim 3.50'dan. muazzam bir mac oldu ama sonu pek iyi bitemedi. bugun acisi cikar insallah bakalim. 5.00 oran orlando, dayanamadim yine acikcasi
| < Önceki | Sonraki > |
|---|