kapat

Şöyle bi hafızalarımızı zorlayalım, bizi biz yapan özellikler neler, karakter, prensipler, davranış biçimi, eğitim, bilgelik, sevgi, vefa, saygı, çevre, vs. vs. peki bunlardan kaçını bir yakınınızdan ödünç aldınız? kaçını kendiniz geliştirdiniz? kaç tanesi size genlerinizden miras kaldı?. Benim için bu gün önemli olan bunlardan sadece biri, ödünç aldıklarım... Ödünç aldığım kişiler arasında da sadece bir-kaç kişi bana hep gururla taşıyacağım şeyleri verdi, onlardan biri de ilkokul öğretmenimdi. Kendisiyle telefonda konuştum az önce ama doyamadım yine de sohbetine. Umarım hepinizin böyle bir yumuşak karnı vardır ve bunun farkındasınızdır.
Öğretmenler günü hepimize kutlu olsun..
Bu gecenin maçlarına baktığımda, en dikkat çeken şey evinde bucks'ı ağılayacak olan orlandoda hedonun grip nedeniyle oynamasının süpheli duruma düşmesi, daha önceki yorumlarımda da yazmıştım milwaukee bu sene beklediğimden çok daha mücadeleci bir oyun oynuyor, bu nedenle +8.5 mil denenebilir gibi görünüyor. Öte yandan deron williams ve boozerdan yoksun utah bir de kyle corver'ın el bileğindeki problemden dolayı oynamasınının zora girmesi utah deplasmanında chicagoya şans sunuyor, bir + handikapta bu maçtan çıkabilir. Öte yandan kevin martinden yoksun olmasına karşın sacramentonun portland deplasmanında 12 say fark yemesini pek beklemiyorum
Bu akşamki maçlar biraz dokunanı yakan cinsten temkini elden bırakmamakta fayda var
Bol Åžans;)
| Misafir | Ev Sahibi | Sonuç | Tahmin | Başarı |
| Philadelphia | Charlotte | 84 - 93 |
PHI -3.5 PHI |
X X |
| Milwaukee | Orlando | 101 - 108 |
ORL +8.5 MIL* |
OK OK |
| Houston | Miami | 107 - 98 |
HOU -3.5 HOU |
OK OK |
| San Antonio | Memphis | 94 - 81 |
MEM +2.5 MEM |
X X |
| Chicago | Utah | 101 - 100 |
UTH +6.5 CHI* |
X OK |
| Sacramento | Portland | 90 - 91 |
POR +11.5 SAC* |
OK OK |
| New Orleans | L.A. Clippers | 99 - 87 |
NOH -5.5 NOH |
OK OK |
(*) daha fazla güven duyulan tahminleri belirtmektedir.
Anket Yükleniyor...Yorumlar (21)

...
yazar fransua35, 24 Kasım, 2008 20:04:26
yazar fransua35, 24 Kasım, 2008 20:04:26
ben portland sacremanto macının 202.5 olacagı görüşündeyım bir de spurs un macı alacagını tahmın edıyorum spurs macı ıle ılgılı göruslerınız nelerdır
...
yazar toronki, 24 Kasım, 2008 20:15:26
yazar toronki, 24 Kasım, 2008 20:15:26
Manu Ginobili will play for the Spurs on Monday after missing the first 12 games of the season after ankle surgery.
Alintidir....
Alintidir....
...
yazar jasua, 24 Kasım, 2008 20:22:51
yazar jasua, 24 Kasım, 2008 20:22:51
ömer bey oynadığı son 7 maçta sadece ve sadece 1 galibiyet almış 6 maçı kaybetmiş (o da evinde sacramento) yine evinde new york ve milwaukeeye kaybetmiş Memphis, her ne kadar Parker sız da olsa son 5 maçta 4 galibiyet ile toparlanmış daha doğrusu Parker sız oynamaya alışmış gözüken SAS'ı yener mi diorsunuz. son Utah maçında Roger Mason 29 sayı ile maça damgasını vurdu,M.Finley,Duncan,G.Hill,M.Bonner,Udoka hepsi aldıkalrı sürelerde iii işler yaptılar. demem o ki SAS parker sız da kazanmaya devam eder diorum. saygılarımla
jasua
yazar ultraslancr7, 24 Kasım, 2008 20:29:03
yazar ultraslancr7, 24 Kasım, 2008 20:29:03
Öyle bakmamak lazım her nekadar ginobilinin dönmesi beklense de hiç hazır olmayacağı ortada.Ayrıca Memphis'de bu sene bir çıkış gözlenmese de Mayo ve R.Gay'in performanslarını göz ardı edemeyiz.Marc Gasol da fena oynamıyor.Ortada bir maç.San Antonio'nun rahatlığı,Memphis'in onlardan büyük ihtimal daha hırslı olacak olmaları biraz daha onları şanslı yapıyor bu kadar...
...
yazar jasua, 24 Kasım, 2008 21:10:22
yazar jasua, 24 Kasım, 2008 21:10:22
arkadaşlar PHİLEDELPHİA -HOUSTAN -SAS BU 3 ÜNDEN 2 SİNİ yazmak istiyorum. sizce hangi 2 sini almak mantıklı olucaktır. istatikler bu 3 takımı gösterior. saygılarımla
jasua
yazar ultraslancr7, 24 Kasım, 2008 21:14:19
yazar ultraslancr7, 24 Kasım, 2008 21:14:19
bana kalırsa houston ve philedelphia arkadaşım
jasua
yazar deepdark03, 24 Kasım, 2008 22:27:06
yazar deepdark03, 24 Kasım, 2008 22:27:06
baba bi atasözü wardır
papaz her zaman pilav yemez(ömer bey bu atasözünden esinlenip tahminini bu yönde kullanmıştır belkide
)
o dediğin mason bahsettiğin maçta tribünden sallasa atacak havasındaydı.
hani geçen sene duncan yanılmıyorsam 5sene boyunca ilk kez 3lük denemişti ve girip maçı uzatmış suns ın hayallarini bir daha suya düşürmüştü,mason un attığı 3lük sayısı da bunun gibi 40 yılda bir gelir
ayrıca jazz a ewinde sayı atmaktan kolay bi şey yoktur,bobcats bile(sayı ortalaması80-85arası olan takımdan bahsediyoruz) jazz a attığı sayı ortada.
bu şahsi görüşüm ml ve handikap anlamadığım branşlar
papaz her zaman pilav yemez(ömer bey bu atasözünden esinlenip tahminini bu yönde kullanmıştır belkide
) o dediğin mason bahsettiğin maçta tribünden sallasa atacak havasındaydı.
hani geçen sene duncan yanılmıyorsam 5sene boyunca ilk kez 3lük denemişti ve girip maçı uzatmış suns ın hayallarini bir daha suya düşürmüştü,mason un attığı 3lük sayısı da bunun gibi 40 yılda bir gelir
ayrıca jazz a ewinde sayı atmaktan kolay bi şey yoktur,bobcats bile(sayı ortalaması80-85arası olan takımdan bahsediyoruz) jazz a attığı sayı ortada.
bu şahsi görüşüm ml ve handikap anlamadığım branşlar
Ben giderim,adım kalır. Dostlar beni hatırlasın...
yazar dentesin, 24 Kasım, 2008 22:55:00
yazar dentesin, 24 Kasım, 2008 22:55:00
Herşeyden önce saygıyı hakeden,zor koşullara bakmadan toplumun temelini oluşturan ve genç beyinleri işleyen değerli öğretmenlerimizin günü kutlayarak geceye başlamak istiyorum.
Bu gece baremlerin ve maçların sıkışık olarak verildiği bir programla karşı karşıyayız. Bu noktada dikkatli bir şekilde maçları seçmek ve çalışmak yanılgı payımızı biraz daha azaltacaktır. Çok detaylandırmadan tahminleri biraz açmak istiyorum. Bu şekilde bilgi alışverişinin daha iyi sağlandığı düşüncesindeyim. Burada hiçbir zaman kesinlikle böyle olacak şöyle olacak demiyorum. Sadece kafamda bir senaryo belirliyorum ve yazarken düşüncelerimi sizlere aktarmak,kafanızda bu senaryoyu tasarlamanıza yardımcı olmak istiyorum. Umarım bütün bir sezonu önceki sezonlarda olduğu gibi yüzdeli olarak geçiririz.
HOU-MIA: HOU enteresan sonuçlar almaya devam ediyor.Ancak koç RICK ADELMAN takımın dizginlerini çok sıkmıyor,bu durumda da skor buluyorlar ancak savunmaya alışmış kısalarla birlikte boyalı alanda statik olan YAO biraz bocalıyor. Özellikle BATTIER'in sakatlığı da takım savunmasını bir hayli etkiledi. Ancak burada takımın bir özelliğine dikkat çekmek istiyorum. HOU takım, BOS ve SAS'dan farklı olarak tempoyu devamlı elinde tutmak isteyen katı bir strateji içinde değil,özellikle de bu sezon başından beri tempoya tempo ile karşılık vermeyi deniyorlar. Bunda da birkaç maçta başarılı oldular ancak bu gibi mental değişikliklerin takım yapısına işlenmesi oldukça zaman alacaktır.Bugün YAO hücumda çok etkili olabilir.Onun arkasında durabilecek bir oyuncu MIA kadrosunda bulunmuyor. Muhtemelen 4 numaradan YAO'ya yardım gelecek,bu durumda HOU dışarıdan T-MAC,ALSTON,ARTEST ve içeriden de boşa çıkabilecek SCOLA ile kolay sayılar bulabilir.
MIA'de işler fena gitmiyor. Geçen sezona oranla çok daha hırslı ve istekliler. Özellikle kendi sahalarında tempo yaparak oynamayı seviyorlar ki bunu geçtiğimiz akşam da yazdım, takımın hızlı oynamaktan başka çaresi yok. Durduklarında bireysel olarak pozisyon yaratabilecek sadece WADE kalıyor ki bu da hücumun tıkandığı anlarda büyük bir handikap oluşturuyor. Bu gece MIA'nin tek avantajı temposu olabilir. Yüksek tempolarda YAO gibi pivotlar geri koşma sıkıntısı yaşıyorlar ki HOU'ın bu sezonki en büyük eksikliği kadroda olmayan ikinci bir 5 numara! Bu anlamda MIA tempoyu hep yüksek tutmaya çalışacak.
Maçın baştan sona çekişmeye sahne olması olası.Ancak ben böyle maçları daha çok seven ARTEST,SCOLA gibi isimleriyle HOU'ın ön plana çıkabileceğini düşünüyorum.
OVER 185 ***
HOU kazanır ** (Risk alabilirim diyenler için uygun bir seçim olur)
SAS-MEM: MEM deplasmanı her zaman için POPOVICH ve SAS'nun başına bela olmuştur. Nedense garip zamanlarda bu deplasmana giderler ve garip mağlubiyetler alırlar. Ancak bugün için yaptığım genel bir değerlendirmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu düşünce hepinize garip gelebilecek olsa da SAS'nun yarısından fazlası POPOVICH. İsterseniz elindeki 5ten 3 oyuncu değiştirin sistemini öyle bir kurmuş ki inanılmaz. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ancak kadroda PARKER ve MANU'nun geçtiğimiz sezonda da yaşanan sakatlıkları var. Ancak bu oyuncular daha çok skor kapsamında takıma katkı veriyor. SAS savunması hala ayakta,peki bunun temeli ne? BOWEN,DUNCAN,UDOKA ve hatta bana göre PARKER'a oranla çok daha iyi savunabilen bir JACQUE VAUGHN ile rakipler 85 te tıkanıyor. Baktığınız zaman ligin en iyi savunma yapan takımı bile her maçta ortalama 85-88 arası yer. Bu da demektir ki SAS'nun hücum gücü kadro bazında azalsa da rakiplerin oyununa göre kıyafet biçebiliyorlar. Bugüne gelecek olursak çoğu pozisyondaki eşleşmelerde SAS ön plana çıkacaktır.
MEM takımı GASOL ve MILLER'ın ardından takımı götürebilecek GAY,MAYO gibi isimlere yöneldi. Genç bir kadroları var ve pota altına çok fazla deneyimi olmayan kardeş GASOL geldi. Bugün SAS karşısında her zaman koşarak oynamaya alışmış bu oyuncu kadrosu ne kadar başarılı olabilir orası biraz soru işareti. Çünkü SAS topu çok öldürüyor. Ayrıca savunmada gömüldükleri için GAY gibi birinin drive etme şansı oldukça azalıyor bence. Kaldı ki karşısında ligin senelerdir en iyi savunmacısı BOWEN varken bence işi daha da zor. Kendi ortalamasını zorlayacaktır. Diğer pozisyonlardaki arkadaşları da katı savunmaya karşı sıkışırlarsa topu ona verecekler. Bugün çok daha zorlama atışlar kullanabilir.
SAS çok zorlanacak ama kazanacaktır. Bir SAS'lu olarak önceki sezonlarda beni gıcık eden MEM'i yenmemiz gerekli.
SAS kazanır ***
SAC-POR: Dün sabaha karşı oynanan maçta SAC deplasmanda LAL'a yenilirken beklediğimiz oyunu ortaya koymuştu. Son çeyrekte yüzdelerini biraz daha iyi noktaya taşıdılar diyebiliriz. En azından kendi şut ritimlerini buldular. Takım koşarak oynamaya alışkın demiştik. Zaten rakiplerine aldırış etmeden aynı oyunu oynuyorlar. Bu nedenle yine aynı tarz bir oyun izleyeceğiz.
POR sene başında daha çok hızlı oynamaya çalışacağını göstermişti ki sonrasında 2-3 maç durgunlaşıp eski yavaş sistemlerine dönmeyi denediler. O sıra oynanan kötü oyun onlara biraz ders oldu sanırım ki hemen strateji değiştirdiler. Genç bir kadroları varken de bunu yapmaları kadar doğal birşey olamaz. Bu gece için de SAC'nun temposuna ayak uydurmaya çalışacaklar. Takım geçen sezonki kadar savunma yapmaya istekli değil.
OVER 204 ****
+11.5 SAC *** (Risk alarak bunu da öneriyorum,bu kez POR'ı daha çok zorlayabilirler)
NOH-LAC:
-4.5 NOH ****
UNDER 185 ** (Gecenin adrenalin pompası)
Herkese bol kazançlar dilerim...
Bu gece baremlerin ve maçların sıkışık olarak verildiği bir programla karşı karşıyayız. Bu noktada dikkatli bir şekilde maçları seçmek ve çalışmak yanılgı payımızı biraz daha azaltacaktır. Çok detaylandırmadan tahminleri biraz açmak istiyorum. Bu şekilde bilgi alışverişinin daha iyi sağlandığı düşüncesindeyim. Burada hiçbir zaman kesinlikle böyle olacak şöyle olacak demiyorum. Sadece kafamda bir senaryo belirliyorum ve yazarken düşüncelerimi sizlere aktarmak,kafanızda bu senaryoyu tasarlamanıza yardımcı olmak istiyorum. Umarım bütün bir sezonu önceki sezonlarda olduğu gibi yüzdeli olarak geçiririz.
HOU-MIA: HOU enteresan sonuçlar almaya devam ediyor.Ancak koç RICK ADELMAN takımın dizginlerini çok sıkmıyor,bu durumda da skor buluyorlar ancak savunmaya alışmış kısalarla birlikte boyalı alanda statik olan YAO biraz bocalıyor. Özellikle BATTIER'in sakatlığı da takım savunmasını bir hayli etkiledi. Ancak burada takımın bir özelliğine dikkat çekmek istiyorum. HOU takım, BOS ve SAS'dan farklı olarak tempoyu devamlı elinde tutmak isteyen katı bir strateji içinde değil,özellikle de bu sezon başından beri tempoya tempo ile karşılık vermeyi deniyorlar. Bunda da birkaç maçta başarılı oldular ancak bu gibi mental değişikliklerin takım yapısına işlenmesi oldukça zaman alacaktır.Bugün YAO hücumda çok etkili olabilir.Onun arkasında durabilecek bir oyuncu MIA kadrosunda bulunmuyor. Muhtemelen 4 numaradan YAO'ya yardım gelecek,bu durumda HOU dışarıdan T-MAC,ALSTON,ARTEST ve içeriden de boşa çıkabilecek SCOLA ile kolay sayılar bulabilir.
MIA'de işler fena gitmiyor. Geçen sezona oranla çok daha hırslı ve istekliler. Özellikle kendi sahalarında tempo yaparak oynamayı seviyorlar ki bunu geçtiğimiz akşam da yazdım, takımın hızlı oynamaktan başka çaresi yok. Durduklarında bireysel olarak pozisyon yaratabilecek sadece WADE kalıyor ki bu da hücumun tıkandığı anlarda büyük bir handikap oluşturuyor. Bu gece MIA'nin tek avantajı temposu olabilir. Yüksek tempolarda YAO gibi pivotlar geri koşma sıkıntısı yaşıyorlar ki HOU'ın bu sezonki en büyük eksikliği kadroda olmayan ikinci bir 5 numara! Bu anlamda MIA tempoyu hep yüksek tutmaya çalışacak.
Maçın baştan sona çekişmeye sahne olması olası.Ancak ben böyle maçları daha çok seven ARTEST,SCOLA gibi isimleriyle HOU'ın ön plana çıkabileceğini düşünüyorum.
OVER 185 ***
HOU kazanır ** (Risk alabilirim diyenler için uygun bir seçim olur)
SAS-MEM: MEM deplasmanı her zaman için POPOVICH ve SAS'nun başına bela olmuştur. Nedense garip zamanlarda bu deplasmana giderler ve garip mağlubiyetler alırlar. Ancak bugün için yaptığım genel bir değerlendirmeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu düşünce hepinize garip gelebilecek olsa da SAS'nun yarısından fazlası POPOVICH. İsterseniz elindeki 5ten 3 oyuncu değiştirin sistemini öyle bir kurmuş ki inanılmaz. Dikkat ettiniz mi bilmiyorum ancak kadroda PARKER ve MANU'nun geçtiğimiz sezonda da yaşanan sakatlıkları var. Ancak bu oyuncular daha çok skor kapsamında takıma katkı veriyor. SAS savunması hala ayakta,peki bunun temeli ne? BOWEN,DUNCAN,UDOKA ve hatta bana göre PARKER'a oranla çok daha iyi savunabilen bir JACQUE VAUGHN ile rakipler 85 te tıkanıyor. Baktığınız zaman ligin en iyi savunma yapan takımı bile her maçta ortalama 85-88 arası yer. Bu da demektir ki SAS'nun hücum gücü kadro bazında azalsa da rakiplerin oyununa göre kıyafet biçebiliyorlar. Bugüne gelecek olursak çoğu pozisyondaki eşleşmelerde SAS ön plana çıkacaktır.
MEM takımı GASOL ve MILLER'ın ardından takımı götürebilecek GAY,MAYO gibi isimlere yöneldi. Genç bir kadroları var ve pota altına çok fazla deneyimi olmayan kardeş GASOL geldi. Bugün SAS karşısında her zaman koşarak oynamaya alışmış bu oyuncu kadrosu ne kadar başarılı olabilir orası biraz soru işareti. Çünkü SAS topu çok öldürüyor. Ayrıca savunmada gömüldükleri için GAY gibi birinin drive etme şansı oldukça azalıyor bence. Kaldı ki karşısında ligin senelerdir en iyi savunmacısı BOWEN varken bence işi daha da zor. Kendi ortalamasını zorlayacaktır. Diğer pozisyonlardaki arkadaşları da katı savunmaya karşı sıkışırlarsa topu ona verecekler. Bugün çok daha zorlama atışlar kullanabilir.
SAS çok zorlanacak ama kazanacaktır. Bir SAS'lu olarak önceki sezonlarda beni gıcık eden MEM'i yenmemiz gerekli.
SAS kazanır ***
SAC-POR: Dün sabaha karşı oynanan maçta SAC deplasmanda LAL'a yenilirken beklediğimiz oyunu ortaya koymuştu. Son çeyrekte yüzdelerini biraz daha iyi noktaya taşıdılar diyebiliriz. En azından kendi şut ritimlerini buldular. Takım koşarak oynamaya alışkın demiştik. Zaten rakiplerine aldırış etmeden aynı oyunu oynuyorlar. Bu nedenle yine aynı tarz bir oyun izleyeceğiz.
POR sene başında daha çok hızlı oynamaya çalışacağını göstermişti ki sonrasında 2-3 maç durgunlaşıp eski yavaş sistemlerine dönmeyi denediler. O sıra oynanan kötü oyun onlara biraz ders oldu sanırım ki hemen strateji değiştirdiler. Genç bir kadroları varken de bunu yapmaları kadar doğal birşey olamaz. Bu gece için de SAC'nun temposuna ayak uydurmaya çalışacaklar. Takım geçen sezonki kadar savunma yapmaya istekli değil.
OVER 204 ****
+11.5 SAC *** (Risk alarak bunu da öneriyorum,bu kez POR'ı daha çok zorlayabilirler)
NOH-LAC:
-4.5 NOH ****
UNDER 185 ** (Gecenin adrenalin pompası)
Herkese bol kazançlar dilerim...
serzeniÅŸ
yazar deepdark03, 24 Kasım, 2008 23:38:09
yazar deepdark03, 24 Kasım, 2008 23:38:09
son not olarak popovic in parker ı tam hazır olmadan oynatmayacağını söylediğini hatırlatarak
biraz garantiye alıp baremlerle oynayarak ordivör kupon yaptım
bobcats 180.5 under
miami 190 under
spurs 185 under
ana menüm ise :
jazz 202 over
portland 204.5 over
bu arada bazı arkadaşlara 2çift lafım olacak,geçende bahsettiğim gibi oturup saatlerce analiz yaparak burda sizine paylaşıyoruz,ama bu demek değilki biz bu işin piriyiz ustasıyız.ben para basmadığım,yada birisine yükek ihtimal gelir yüklü girebilirsin sana uyarsa demediğim hiç bir kuponu burada yazmadım,fonemin de aynısını yaptığını biliyorum.
lakinnnn,tahminler tutmayınca özelden,msn den way efendim sana güvenip bastım battık,bugüne zararı toparla gibilerinden şantajmı,efelikmi,tehditmi ne üdüğü bilinmeyen tavırlarla gelmeyin bize lütfen,fonem efendi adamdır bu bahsettiğim 3-5kişiye adabına göre cevap verir ama ben malesef kalbinizi kırarım benden söylemesi.
arkadaşlar baştada dediğim gibi bu sözlerim 3-5 kişiye ithafımdır,her toplulukta olduğu gibi aradan çıkıyor işte böle tipler,yoksa bu sitede olmaktan yazmaktan sizinle sohbet etmekten çok haz duyuyorum.
ama ne oldu ÅŸimdi?
fonem msn de; sıkıldım,artık yazmayacağım,insanda heves bırakmadılar dedi
şimdi bu çokmu iyi oldu?açıkçası ben çok üzüldüm
burnumun dikine giden birisi olarak kendi tahminlerimden başkasının tahminlerine oynamam,ama fonemin yazılarını okumak bana eyif veiyordu.
1haftadır bu konuyu burda dillendirerek belkide boş yere işgal ediyorum ama içimden geçenleri yazayım dedim
ve
herkesi fonemin geri dönmesi için desteğe davet ediyorum
biraz garantiye alıp baremlerle oynayarak ordivör kupon yaptım
bobcats 180.5 under
miami 190 under
spurs 185 under
ana menüm ise :
jazz 202 over
portland 204.5 over
bu arada bazı arkadaşlara 2çift lafım olacak,geçende bahsettiğim gibi oturup saatlerce analiz yaparak burda sizine paylaşıyoruz,ama bu demek değilki biz bu işin piriyiz ustasıyız.ben para basmadığım,yada birisine yükek ihtimal gelir yüklü girebilirsin sana uyarsa demediğim hiç bir kuponu burada yazmadım,fonemin de aynısını yaptığını biliyorum.
lakinnnn,tahminler tutmayınca özelden,msn den way efendim sana güvenip bastım battık,bugüne zararı toparla gibilerinden şantajmı,efelikmi,tehditmi ne üdüğü bilinmeyen tavırlarla gelmeyin bize lütfen,fonem efendi adamdır bu bahsettiğim 3-5kişiye adabına göre cevap verir ama ben malesef kalbinizi kırarım benden söylemesi.
arkadaşlar baştada dediğim gibi bu sözlerim 3-5 kişiye ithafımdır,her toplulukta olduğu gibi aradan çıkıyor işte böle tipler,yoksa bu sitede olmaktan yazmaktan sizinle sohbet etmekten çok haz duyuyorum.
ama ne oldu ÅŸimdi?
fonem msn de; sıkıldım,artık yazmayacağım,insanda heves bırakmadılar dedi
şimdi bu çokmu iyi oldu?açıkçası ben çok üzüldüm
burnumun dikine giden birisi olarak kendi tahminlerimden başkasının tahminlerine oynamam,ama fonemin yazılarını okumak bana eyif veiyordu.
1haftadır bu konuyu burda dillendirerek belkide boş yere işgal ediyorum ama içimden geçenleri yazayım dedim
ve
herkesi fonemin geri dönmesi için desteğe davet ediyorum
FONEM!!!
yazar dentesin, 24 Kasım, 2008 23:47:44
yazar dentesin, 24 Kasım, 2008 23:47:44
Deepdark03'e katılıyorum ki burası bir paylaşım ortamı.Herkes düşüncesini yazar,kimse kimsenin kafasına bi tarafına silah dayamıyor al oyna diye.Zaman zaman iyi yazan ve tutturan arkadaşlar özelden,burdan şurdan her yerden bunalıyor sorulara maruz kalmaktan. Kendim için konuşmuyorum ancak burada kimsenin kimseyi verdiği veya paylaştığı bir düşüncesi için üzmeye,kırmaya hakkı yok.
FONEM ben kendi adıma inatla dönmeni bekliyorum.Saygılar...
FONEM ben kendi adıma inatla dönmeni bekliyorum.Saygılar...
Tam destek
yazar faikperdeli, 24 Kasım, 2008 23:52:33
yazar faikperdeli, 24 Kasım, 2008 23:52:33
FONEM'e ve diğer arkadaşlara tam destek, hep destek. Deepdark03'e bende katılıyorum.
bu gece
yazar beststone, 24 Kasım, 2008 23:53:11
yazar beststone, 24 Kasım, 2008 23:53:11
dün geceki karavanalarıdan sonra sizi yanıltmak istemem dostlar ama ben yinede görüş belirteyim.
*chi-jazz maçında chi +6.5 güzel duruyor. utahda boozerın eksikliği hissedilir. eğer eksik sas utahı farkla gönderiyorsa, bu yılın çok genç ve çok koşan , benim çok beğendiğim chi utahı devirir ama bazı arkadaşların saçmalama dememeli için chi artı hnp diyorum.bir diğer güzel tercih 2.62 oranıyla chi ower 102.....
*sas- memp maçı zor gibi görünsede sasın bu deplasmandan galip geleceğini düşünüyrm.
portland-sac. maçının ower olacağı aşikar. sac. tempolu oyunu ile maçı yüksek skorlara taıyacaktır. yine riski sevenler için 2.62 oranıyla portland 114 ower denenebilir.
*phi maçından uzak durmanızı öneriyorum. phi takımını çözebilen varsa yakın gelsin
dengesiz sonuçlar almaya devam ediyorlar.
*orlanda maçının ower, houston maçının ise houston -3 hnkp olacağını düşünüyrm. ama bu iki maç oldukça riskli... bence uzak durulmalı...
****herkese bol şans-bu gece ihtiyacımız olacak*****
*chi-jazz maçında chi +6.5 güzel duruyor. utahda boozerın eksikliği hissedilir. eğer eksik sas utahı farkla gönderiyorsa, bu yılın çok genç ve çok koşan , benim çok beğendiğim chi utahı devirir ama bazı arkadaşların saçmalama dememeli için chi artı hnp diyorum.bir diğer güzel tercih 2.62 oranıyla chi ower 102.....
*sas- memp maçı zor gibi görünsede sasın bu deplasmandan galip geleceğini düşünüyrm.
portland-sac. maçının ower olacağı aşikar. sac. tempolu oyunu ile maçı yüksek skorlara taıyacaktır. yine riski sevenler için 2.62 oranıyla portland 114 ower denenebilir.
*phi maçından uzak durmanızı öneriyorum. phi takımını çözebilen varsa yakın gelsin
dengesiz sonuçlar almaya devam ediyorlar. *orlanda maçının ower, houston maçının ise houston -3 hnkp olacağını düşünüyrm. ama bu iki maç oldukça riskli... bence uzak durulmalı...
****herkese bol şans-bu gece ihtiyacımız olacak*****
...
yazar beststone, 25 Kasım, 2008 00:08:47
yazar beststone, 25 Kasım, 2008 00:08:47
burda yorum yapan topu topu bir elin prmakları kadar arkadaşız. bu arkadaşlarıda küstürürsek, yorum yapan çok site ararız. elimizdekilerin kıymetini bilelim. kaybetmeden kıymet bilinmez sözünü hatırlatırım. unutmayınki hiçnir tahmin yüzde yüz değildir. bazen istatistiklerden farklı sonuçlar çıkabilir. bu bütün spor dallarında vardır. örneğin bu geceki wigan kaç yıldır evinde ewertonı yenemiyordu. bakın istatistikler yanıldı. federer, nadalş kuznetsowa favori oldukları maçları hiç kaybetmedilermi? nba maçlarında da farklı sonuçların doğması çok doğal. dünkü dertoit mağlubiyetini başka nasıl açıklayabilirsiniz? bu nedenle yorum yapan vaktini ayıran arkadaşlara teşekkür edeceğimize biz kırıyoruz. meyve veren ağaç taşlanır demi? bravo bize...
size gelince sayın fonem, birkaç densize meydan bırakmayın, sizi aramızda görmek gerçekten büyük keyif.. yorumlarınızı şahsım adına ben beğeniyorum ve yazılarınıza devam etmenizi ümit ediyorum...
size gelince sayın fonem, birkaç densize meydan bırakmayın, sizi aramızda görmek gerçekten büyük keyif.. yorumlarınızı şahsım adına ben beğeniyorum ve yazılarınıza devam etmenizi ümit ediyorum...
FONEM..(EMEÄžE SAYGI)
yazar barissan, 25 Kasım, 2008 00:36:09
yazar barissan, 25 Kasım, 2008 00:36:09
Sevgili FONEM şimdi öğrendim çok üzüldüm.İnan ki hergün diğer birkaç arkadaşlar gibi seninde uğraşılmış emek verilmiş yorumlarını arıyor gözlerim.En başta yazdığım gibi senden ve senin gibi vaktini harcayan arkadaşlardan değerli yorumlarını alarak ve kendi hislerimi katarak güzel şeyler çıkarıyordum.Bu ahenk bu sinerji lütfen devam etsin.Tek taraflı başarı maalesef çok zor.Bunu yapan arkadaşlarıda emeğe ve kişiliğe saygıya davet ediyorum.
Saygılarımla
Saygılarımla
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar
yazar WeasLeyTodd, 25 Kasım, 2008 01:23:02
yazar WeasLeyTodd, 25 Kasım, 2008 01:23:02
Ben bu siteyi yeni buldum ve üye oldum. Gerçekten güzel yorumlar yapıyorsunuz ortada bir emek var tutar tutmaz o ayrı mesele foneminde yorumlarını takip ettim 1 haftadır üyeyim bu siteye gercekten emek harcayan ve iyi tahminler yapan biri. Tekrar geri dönmesi dileğiyle .Kupon yattı zarara soktun bugün tuttur carttır curttur diyen insanlar cok vardır ve olacaktırda bu arkadasları takmamak en iyisi.Madem cok biliolar kendi tahminlerine oynasın böyle arkadaşlar . YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER !
GERİ DÖN GERİ DÖN
yazar mtolgay, 25 Kasım, 2008 01:30:20
yazar mtolgay, 25 Kasım, 2008 01:30:20
Değerli üstad FONEM,,, senin yorumlarını herzaman takip ederim ve etmeyede devam etmek istiyorum...
BU KADAR TATİL YETER,,, HAYDE OKULA DERSLER BAŞLIYO
BU KADAR TATİL YETER,,, HAYDE OKULA DERSLER BAŞLIYO
...
yazar future, 25 Kasım, 2008 03:29:59
yazar future, 25 Kasım, 2008 03:29:59
maalesef papaz bu kez de pilav yedi.. hem de nohutlusundan...
spurs
yazar deepdark03, 25 Kasım, 2008 08:08:04
yazar deepdark03, 25 Kasım, 2008 08:08:04
boşuna 2senedir ben bu takıma alman milli takımı demiyorum
ne yapıp edip maçı alıyor adamlar,daha doğrusu popovic
o yüzden bu takımın maçlarına under girmekten başka bi şey yapmamak lazım,kimin alacağı ilgilendirmiyor beni
mason sesimi teeee ordan duyup bana inatmı 3lükleri attın
ne yapıp edip maçı alıyor adamlar,daha doğrusu popovic
o yüzden bu takımın maçlarına under girmekten başka bi şey yapmamak lazım,kimin alacağı ilgilendirmiyor beni
mason sesimi teeee ordan duyup bana inatmı 3lükleri attın
Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|

---Charlotte - Philadelpiha 76ers : 178.5 ÜSTÜ
---Orlando - Milwaukee : 188,5 ÜSTÜ
Bu maçlarla ilgili nacizane fikrim budur.Bir hatamız olursa affola
Hepinize bol sans diliyorm hersey gonlunuzce olsun