kapat
Dünün Özeti

Bu sırada OtaMoka'da

• Kadinların Düğmeleri Neden Solda?
    Erkeklerin tüm giysilerinde düğmelerin sağda olmasının sebebi, insanların daha çok sağ ellerini...
  • Dunning-Kruger Sendromu
    Bazen Amerika’yı yeniden keşfetmek işe yarar. (Amerigo Vespucci’nin işine yaradı mesela: Kristof Kolomb’un...
  • Romatizma
    Romatizma nedir? Romatizma deyimi ilk kez İsa´dan 400 yıl kadar önce Hipokrat tarafından kullanılmıştır....
  • Peter Jackson
    Tam adı Peter Robert Jackson olan 31 Ekim 1961 doğumlu üç kez Akademi Ödülü kazanmış Yeni Zelandalı film...
  • Barış Manço
    1 Şubat 1999′da kaybettiğimiz (ki gerçek bir kayıptan bahsediyoruz) Barış Manço soyadını soylarının...
  • Eski Türk Filmleri Yenileniyor
    Film arşivleri ülkelerin tarihinin, kültürünün ve gelişiminin önemli bir tanığı. Çekildikleri dönemin...
  • Doğum Öncesi ve Sonrası Duygular
    Ey erkekler öncelikle sözümüz size. Düşünün ki eşiniz size dünyanın en güzel armağanını veriyor. O...
  • Yoga yap, erken tahliye ol
    Hindistan’da yoga öğrenen mahkumlar erken tahliye olabilecek. Cezaevi sorumlusu, edebiyat derslerine devam eden...
  • Erkekleri Soğutan Hareketler
    Kadınların pek çoğu doğru olduğunu düşündükleri davranışlar yüzünden aşklarını gözü kapalı...
  • Tipografi bir sanat mı?
    Bir sanat medyumu olarak tipgrafiFontlar ve tipografi ile her gün karşılaşıyoruz, gazetede, televizyonda,...

Misafir Ev Sahibi Sonuç Tahmin Başarı
Miami Toronto 96 - 107

TOR
MIA+5.5

OK
X
Orlando Charlotte 90 - 85

ORL
+6.5 CHA

OK
OK
Dallas New York 124 - 114

NYK
+1.5 NYK

X
X
Minnesota Denver 84 - 90

DEN
-9.5 DEN

OK
X
Detroit Phoenix 88 - 104

PHX
-2.5 PHX

OK
OK
San Antonio Sacramento 90 - 88

SAS
+2.5 SAS

OK
OK

busyAnket Yükleniyor...

Yorumlar (8)Add Comment
bulolego
kuponum
yazar bulolego, 16 Kasım, 2008 19:58:45

ARKADAŞLAR DUNKU 0 BASARIDAN SONRA BUGUNKU KUPONUM ALTTADİR.lUTFEN KAFANIZA YATANLARI OYNAYIN.BENIM CALISMALARIMIN SONUCU ALTTADIR
Toronto Raptors - Miami Heat Oyuncu Toplam Sayı + Rebound: Chris Bosh 35.5 Sayı + Rebound altı

1.85

Charlotte Bobcats - Orlando Magic Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu: Hedo Turkoglu

3.00

Charlotte Bobcats - Orlando Magic Oyuncu Toplam Sayı + Rebound: Dwight Howard 37. Sayı + Rebound altı

1.85

NY Knicks - Dallas Mavericks Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu: Jamal Crawford

2.40

NY Knicks - Dallas Mavericks Oyuncu Toplam Sayı + Asist: Jason Kidd 22.5 Sayı + Asist altı

1.85

Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves Oyuncu Toplam Sayı + Asist: Chauncey Billups 26.5 Sayı + Asist altı

1.85

Phoenix Suns - Detroit Pistons Oyuncu Toplam Sayı + Rebound: Shaquille ONeal 25.5 Sayı + Rebound altı

1.85

Phoenix Suns - Detroit Pistons Daha Fazla Sayı Yapan Oyuncu: Richard Hamilton

buzutku
Rebound altı üstü ne demek?
yazar buzutku, 16 Kasım, 2008 20:47:55

Rebound altı üstü ne demek?
seckınklg
LÜTFEN YORUM YAZIN
yazar seckınklg, 16 Kasım, 2008 21:11:30

ÖMER BEY VE FONEM ARKADAŞIMIZIN DEĞERLİ YORUMLARINIDA GÖRMEK İSTİYORUM EMİNİMKİ BİR ÇOK ARKADAŞIMDA BANA KATILIYORDUR LÜTFEN ÖMER BEY VE FONEM DOSTUM YORUMLARINIZI ESKİSİ GİBİ YAZIN BENİM VE BU SİTEYİ TAKİP EDEN ARKADAŞLAR İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ...smilies/cry.gif
leo
Omer Bey...
yazar leo, 16 Kasım, 2008 21:31:59

Siz de uygun gorurseniz; gecen seneki gibi en guvendiğiniz picklerinize, yıldız ya da o tarz bi işaret koyarsanız daha iyi olur diye dusundum nacizane.

Tesekkur ederim...
abi
Detroit.....
yazar abi, 16 Kasım, 2008 22:00:36

San Antonio Spurs @ Sacramento Kings
Money Line - Match Winner
Game Lines

* 2.15
*** San Antonio Spurs

Detroit Pistons @ Phoenix Suns
Money Line - Match Winner
Game Lines

* 2.10
**** Detroit Pistons

Dallas Mavericks @ New York Knicks
Toplam Sayı
Game Lines

* -214.5 1.91
*** Az

Omer DEMIR
Teşekkürler
yazar Omer DEMIR, 16 Kasım, 2008 22:18:26

Sevgili arkadaşlar, desteğiniz ve yorumlarınız için teşekkürler, kişisel yoğunluk nedeniyle bir kaç gündür yorumlara yer veremedim, ama böyle gitmeyeceğine emin olabilirsiniz smilies/smiley.gif
Yıldız konusunda ise bi kaç gün daha beklemek istiyorum,en azından takımların tarz ve stilleri tam oturana kadar malum nba'de ilk ay her sonucu görebiliyoruz

Desteğiniz için teşekkürler..

Ve benim yorum yazamadığım günlerde benim yokluğumu kesinlikle hissettirmeyen başta deepdark03, fonem, dentesin, korhson ve kubrick olmak üzere sevgili dostlarımıza ayrıca teşekkürler

Siz paylaştığınız sürece biz de burada olacağız, buna emin olabilirsiniz..

Bu arada -9.5 denver ve +1.5 nyk güzel gibi görünüyor smilies/wink.gif

Bol Şanssmilies/wink.gif
Hakan Alper Kose
slm
yazar deepdark03, 16 Kasım, 2008 22:38:16

byle bir paylaşım ortamında olmaktan dolayı asıl ben teşekkür ederim
dedikten sonrasmilies/smiley.gif

detrpit 98 over
denver 106 over

ayrıca benim uzmanlık alanım olmamasına rağmen;
son3maçını izlediğim ve bana hiç ümit vermeyen dallas karşısında knicks maçı kazanır
çift kaşar detroitte, maç seçici wallace ile maçı kazanır
diyerek iddialı yorum yapmış oluyorumsmilies/smiley.gif

herkese ii geceler bol şanslar
dentesin
Teşekkürler Ömer Bey;)
yazar dentesin, 16 Kasım, 2008 22:43:07

Öncelikle düşünceleri için Ömer Bey ve özelden ulaşan arkadaşlara teşekkür ederim.

Dün gecenin ardından pazar günü olmasına rağmen hayli maç var. Bu gecenin maçlarında da enteresan şekilde baremler ilginç açılmış. Ancak bunun da üstesinden gelmeye çalışacağız. Akşam üzeri oynanan maç için düşüncelerim gerçekleşse de bunları zamanında paylaşamamıştım. Gece için olan maçlara yine yorumsuz olarak tercihlerimi vermek zorundayım. Önümüzdeki haftadan itibaren biraz daha detaylı olarak yola devam edeceğiz.

Pazar geceleri Amerikan sporları için tehlikedir, lütfen dikkatli olun. Sormak istediğiniz noktaları yine sorabilirsiniz,tartışabiliriz.

DAL-NYK:

Dallas kazanır **

OVER 214.5 ***

MIN-DEN:

+9 MIN **

UNDER 202.5 *** (Çok skorlu bir maç en azından MIN'dan beklemediğim için farkın çok büyük olacağını sanmıyorum)

DET-PHO:

OVER 197.5 ****

+2.5 DET ***

SAS-SAC:

OVER 180.5 **** (Bu maçın ritmi özellikle SAC 4-5 sayıyla önde giderse 1 çeyrek boyunca çok hızlanacaktır,peşi sıra sayılar izleyebiliriz 3.çeyrekte)

Herkese bol kazançlar dilerim...

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.

busy

Kullanıcı Adı/Şifre hatırlatıcısı Kullanıcı Adı/Şifremi Unuttum?
Kayıt Ol Kayıt Ol

Aktif Kullanıcılar

Wallace
(96 yorum)
Yavuzz06
(70 yorum)
kakavan
(47 yorum)
angelus884
(32 yorum)
hazarfenoki
(24 yorum)