kapat
Dünün Özeti

Bu sırada OtaMoka'da

• Kadinların Düğmeleri Neden Solda?
    Erkeklerin tüm giysilerinde düğmelerin sağda olmasının sebebi, insanların daha çok sağ ellerini...
  • Dunning-Kruger Sendromu
    Bazen Amerika’yı yeniden keşfetmek işe yarar. (Amerigo Vespucci’nin işine yaradı mesela: Kristof Kolomb’un...
  • Romatizma
    Romatizma nedir? Romatizma deyimi ilk kez İsa´dan 400 yıl kadar önce Hipokrat tarafından kullanılmıştır....
  • Peter Jackson
    Tam adı Peter Robert Jackson olan 31 Ekim 1961 doğumlu üç kez Akademi Ödülü kazanmış Yeni Zelandalı film...
  • Barış Manço
    1 Åžubat 1999′da kaybettiÄŸimiz (ki gerçek bir kayıptan bahsediyoruz) Barış Manço soyadını soylarının...
  • Eski Türk Filmleri Yenileniyor
    Film arşivleri ülkelerin tarihinin, kültürünün ve gelişiminin önemli bir tanığı. Çekildikleri dönemin...
  • DoÄŸum Öncesi ve Sonrası Duygular
    Ey erkekler öncelikle sözümüz size. Düşünün ki eşiniz size dünyanın en güzel armağanını veriyor. O...
  • Yoga yap, erken tahliye ol
    Hindistan’da yoga öğrenen mahkumlar erken tahliye olabilecek. Cezaevi sorumlusu, edebiyat derslerine devam eden...
  • Erkekleri SoÄŸutan Hareketler
    Kadınların pek çoğu doğru olduğunu düşündükleri davranışlar yüzünden aşklarını gözü kapalı...
  • Tipografi bir sanat mı?
    Bir sanat medyumu olarak tipgrafiFontlar ve tipografi ile her gün karşılaşıyoruz, gazetede, televizyonda,...

Merhaba,

Gecenin en keyifli maçı portland Miami maçı olacağa benziyor, savunmaysa savunma hücumsa hücum, iki takımda istediği an istediği şekilde oynayabilir bir yapıya sahip bu nedenle under/over tahmini çok riskli bir hal alıyor, evinde oynayacak miami saha avantajını değerlendirir diye düşünüyorum..
Bir diğer ilginç maçta milwaukee deplasmanına ginobili ve parkerdan yoksun çıkacak olan SAS arasında, SAS dün bir çoğumuzu şaşırtarak bir galibiyet aldı ama bu gün işleri biraz daha zor. Sezona hızlı giren milwaukee benim sezon başında beklediğimden daha iyi iş çıkarıyor, mücadele isteği çok fazla 30 sayı geriden bile bir maçı çevirecek iradeye sahipler gibi duruyorlar sahada. Bu nedenle bu akşam evindeki milwaukee bana mantıklı gelen seçimlerden biri. Diğerleri ise Boston deplasmanında Atlanta +10.5, ve NOH LAL Over 195. Dün de belirttiğim gibi bu seneki oyununu savunma ile taçlandırmaya çalışan Phil Jackson, yönettiği hiç bir takımda hücum oynayan takımlara karşı katı 'detroit' savunması oynatmadı, hep önce skoru düşünüp kendini garantiye almak için ikinci odak noktası olarak savumaya yöneldi. Öncelikli amacı hücum olan takımlara karşı bu taktik de genelde bi tarafa tutulup hücuma hücumla karşılık verildi. Chicago'da böyleydi Lakers'ı getirdiği nokta da bu. Bu nedenle bu gece Lakers New Orleans maçının keyifli ve skorlu geçmesini bekliyorum

Bol Åžans;)

Misafir Ev Sahibi Sonuç Tahmin Başarı
Philadelphia Toronto 106 - 96

TOR
Over 184.5

X
OK
Atlanta Boston 102 - 103

BOS
+10.5 ATL

OK
OK
Portland Miami 104 - 96

MIA
-1.5 MIA

X
X
Indiana New Jersey 98 - 87

IND
Under 200.5

OK
OK
New York Memphis 132 - 103

NYK
+4.5 NYK

OK
OK
San Antonio Milwaukee 78 - 82

MIL
-2.5 MIL

OK
OK
L.A. Lakers New Orleans 93 - 86

NOH
Over 195.5

X
X
Orlando Oklahoma City 109 - 92

ORL
+7.5 OKC

OK
X
Utah Washington 87 - 95

UTH
Over 195.5

X
X
Sacramento L.A. Clippers 103 - 98

LAC
+7.5 SAC
Over 196.5

X
OK
OK
Houston Phoenix 94 - 82

HOU
+4.5 HOU

OK
OK

busyAnket Yükleniyor...

Yorumlar (10)Add Comment
Omer DEMIR
NewYork @ Memphis
yazar Omer DEMIR, 12 Kasım, 2008 19:36:40

nyk - mem maçı için nyk tercihim hakkında bir kaç dostumuzdan neden nyk sorusunu içeren mesajlar aldım, bireysel cevap vermektense burada yanıtlamak istedim.
En başta şunu önemle hatırlatmalıyımki NBA sezonunun başladığı ilk ay ve play-off lar öncesi son ay en fazla süpriz yaşanan dönemlerdir. bu nedenle temkinli davranmak gerektiğini aklımızın bir kenarında tutmamız gerekiyor.
Bu akşamki maça gelince NYK tercih etmemin 1. nedeni memphisin 4 maçlık batı deplasman serisini bitirmiş ve biraz yorgun olması.. NYK ta dün SAS deplasmanına gitti ve onlarda da yorgunluk var ama 82 maçlık bir sezonda bu tür fiziksel yorgunluklara bütün oyuncular zaten alışkın durumda, asıl zor olan yorgunluk ise moral yorgunluğu, konferans deplasmanındaki 4 maçın sadece birini kazanarak eve dönmek pek de sevindirici bir durum değil memphis adına, 2. nedense Mike D'antonie ve onun takımı alıştırmaya çalıştığı oyun sistemi ve bu sistemin böyle durumlardaki geçerliliği.. Hızlı, kısa sürede fazla top çevirerek boş adam bulunduğu anda göz kırpmadan şut atan bir takımı savunmak memphis için biraz zor olacaktır.
Bu tercihimin süpriz bir tercih olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım bu nedenle +4.5 NYK daha tercih edilebilir bir seçenek

Bol Åžanssmilies/wink.gif
barissan
ALT ÜST edeceğim
yazar barissan, 12 Kasım, 2008 22:17:46

Philadelphia 184.5 üstü
Indiana 200.5 altı
cok inanıyorum smilies/smiley.gif
bol sans
korshon
...
yazar korshon, 12 Kasım, 2008 22:45:22

Aslında PHI maçını alt olarak düşünüyorum ama genel kanı üst olacağından yana sanırım, belki de en garantisi evine dönen ve deplasmanda kazanamayan bir takımla oynayan TOR ml oynamaktır.
Dünkü ATL nın skor patlaması yapmasından sonra ATL-BOS maçına alt demek yürek isteyebilir ama 2 gece yanıltacağını snamıyorum =)
POR-MIA maçında favorim POR ama MIA güvenenler belki ilk yarı POR deneyebilirler.
LAL-NOH ise aman aman bir maç gerçekten. Gönülden desteklediğim NOH mu yoksa gözüm kapalı inandığım LAL mi.. Sanırım oyumu P. Jacksondan yana kullanmak zorundayım bu gece =)
betmurat
tum onlıne arkadaslarıma önemli!!!
yazar betmurat, 12 Kasım, 2008 23:12:59

toronto kazanır
memphis kazanır
lakers-noh 193.5 over biter
4 lıra oranla 255 ytl gırdım
basmış bulundum biraz motıvasyaon ıstıoyorum arkadslar oluru varmı bu kuponun yoksa şimdiden gecmiş mi olsun lutfen dikkat !!!
smilies/cry.gif
bursk1925
...
yazar bursk1925, 12 Kasım, 2008 23:34:11

ben de pho macina 198 ustu verdim pho skorer deddik verdik ama houston savunmaci unuttuk ne dersiniz?
Hakan Alper Kose
spurs
yazar deepdark03, 12 Kasım, 2008 23:45:12

geçen sene gary lineker in şu sözünü hatırlayarak;
(futbol 22 adamın devamlı koştukları,topa vurdukları ve bir hakemin bir kaç küçük hata yaptığı basit bir oyun,ve sonunda her zaman kazanan almanya)
spurs a alman milli takımı olarak sözetmiştim her yazımda.ama hakket öyle kaç canlı ise bu takım eninde sonunda bu takım kazanıyorsmilies/smiley.gif

gelelim bu geceki tahminlerime

istediğim zaman avrupai savunmasını rakibine uygulayan toronto bu gece bu yönünü philiye gösterecektir

phili 90 under

dentesin
Genel tercihler
yazar dentesin, 13 Kasım, 2008 00:04:12

ATL-BOS:
+10.5 ATL ***
OVER 183 **

LAL-NOH:
LAL kazanır****
UNDER 197 *** (Çok riskli görünse de bence o pota altında WEST ve CHANDLER'a top insede çok şey ifade etmez)

SAC-LAC:
UNDER 196.5 ****

HOU-PHO:
İlk yarı -1.5 PHO **

Herkese bol ÅŸanslar...
Hakan Alper Kose
tekrar slm
yazar deepdark03, 13 Kasım, 2008 00:08:27

2. tercih olarakta
kings 196 over diyorum

son bahsim ise

jazz 100 over

herkese iyi geceler bol ÅŸanslar
Hakan Alper Kose
dip not
yazar deepdark03, 13 Kasım, 2008 00:21:38

bu arada son antremanda oden basına ben hazırım oynayabilirim demiş
dikkatinizesmilies/smiley.gif
Hasan97
Cok gec
yazar Hasan97, 13 Kasım, 2008 05:01:56

Degerli Arkadaslar,
Vermis oldugunuz Tahminler cok gec oluyor mümkun ise saat Aksamlari 9 gibi bu Tahminleri verebilirmisiniz kurbaniniz olayim.

Saygilarimla Halil Yilmaz

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.

busy

Kullanıcı Adı/Şifre hatırlatıcısı Kullanıcı Adı/Şifremi Unuttum?
Kayıt Ol Kayıt Ol

Aktif Kullanıcılar

Wallace
(67 yorum)
Yavuzz06
(57 yorum)
kakavan
(44 yorum)
angelus884
(32 yorum)
hazarfenoki
(28 yorum)