Merhaba,
Gecenin en keyifli maçı portland Miami maçı olacağa benziyor, savunmaysa savunma hücumsa hücum, iki takımda istediği an istediği şekilde oynayabilir bir yapıya sahip bu nedenle under/over tahmini çok riskli bir hal alıyor, evinde oynayacak miami saha avantajını değerlendirir diye düşünüyorum..
Bir diğer ilginç maçta milwaukee deplasmanına ginobili ve parkerdan yoksun çıkacak olan SAS arasında, SAS dün bir çoğumuzu şaşırtarak bir galibiyet aldı ama bu gün işleri biraz daha zor. Sezona hızlı giren milwaukee benim sezon başında beklediğimden daha iyi iş çıkarıyor, mücadele isteği çok fazla 30 sayı geriden bile bir maçı çevirecek iradeye sahipler gibi duruyorlar sahada. Bu nedenle bu akşam evindeki milwaukee bana mantıklı gelen seçimlerden biri. Diğerleri ise Boston deplasmanında Atlanta +10.5, ve NOH LAL Over 195. Dün de belirttiğim gibi bu seneki oyununu savunma ile taçlandırmaya çalışan Phil Jackson, yönettiği hiç bir takımda hücum oynayan takımlara karşı katı 'detroit' savunması oynatmadı, hep önce skoru düşünüp kendini garantiye almak için ikinci odak noktası olarak savumaya yöneldi. Öncelikli amacı hücum olan takımlara karşı bu taktik de genelde bi tarafa tutulup hücuma hücumla karşılık verildi. Chicago'da böyleydi Lakers'ı getirdiği nokta da bu. Bu nedenle bu gece Lakers New Orleans maçının keyifli ve skorlu geçmesini bekliyorum
Bol Åžans;)
| Misafir | Ev Sahibi | Sonuç | Tahmin | Başarı |
| Philadelphia | Toronto | 106 - 96 |
TOR |
X OK |
| Atlanta | Boston | 102 - 103 |
BOS |
OK OK |
| Portland | Miami | 104 - 96 |
MIA |
X X |
| Indiana | New Jersey | 98 - 87 |
IND |
OK OK |
| New York | Memphis | 132 - 103 |
NYK |
OK OK |
| San Antonio | Milwaukee | 78 - 82 |
MIL |
OK OK |
| L.A. Lakers | New Orleans | 93 - 86 |
NOH |
X X |
| Orlando | Oklahoma City | 109 - 92 |
ORL |
OK X |
| Utah | Washington | 87 - 95 |
UTH |
X X |
| Sacramento | L.A. Clippers | 103 - 98 |
LAC |
X OK OK |
| Houston | Phoenix | 94 - 82 |
HOU |
OK OK |
Anket Yükleniyor...
yazar barissan, 12 Kasım, 2008 22:17:46
Indiana 200.5 altı
cok inanıyorum
bol sans
yazar korshon, 12 Kasım, 2008 22:45:22
Dünkü ATL nın skor patlaması yapmasından sonra ATL-BOS maçına alt demek yürek isteyebilir ama 2 gece yanıltacağını snamıyorum =)
POR-MIA maçında favorim POR ama MIA güvenenler belki ilk yarı POR deneyebilirler.
LAL-NOH ise aman aman bir maç gerçekten. Gönülden desteklediğim NOH mu yoksa gözüm kapalı inandığım LAL mi.. Sanırım oyumu P. Jacksondan yana kullanmak zorundayım bu gece =)
yazar betmurat, 12 Kasım, 2008 23:12:59
memphis kazanır
lakers-noh 193.5 over biter
4 lıra oranla 255 ytl gırdım
basmış bulundum biraz motıvasyaon ıstıoyorum arkadslar oluru varmı bu kuponun yoksa şimdiden gecmiş mi olsun lutfen dikkat !!!
yazar bursk1925, 12 Kasım, 2008 23:34:11
yazar deepdark03, 12 Kasım, 2008 23:45:12
(futbol 22 adamın devamlı koştukları,topa vurdukları ve bir hakemin bir kaç küçük hata yaptığı basit bir oyun,ve sonunda her zaman kazanan almanya)
spurs a alman milli takımı olarak sözetmiştim her yazımda.ama hakket öyle kaç canlı ise bu takım eninde sonunda bu takım kazanıyor
gelelim bu geceki tahminlerime
istediğim zaman avrupai savunmasını rakibine uygulayan toronto bu gece bu yönünü philiye gösterecektir
phili 90 under
yazar dentesin, 13 Kasım, 2008 00:04:12
+10.5 ATL ***
OVER 183 **
LAL-NOH:
LAL kazanır****
UNDER 197 *** (Çok riskli görünse de bence o pota altında WEST ve CHANDLER'a top insede çok şey ifade etmez)
SAC-LAC:
UNDER 196.5 ****
HOU-PHO:
İlk yarı -1.5 PHO **
Herkese bol ÅŸanslar...
yazar deepdark03, 13 Kasım, 2008 00:08:27
kings 196 over diyorum
son bahsim ise
jazz 100 over
herkese iyi geceler bol ÅŸanslar
| < Önceki | Sonraki > |
|---|

En başta şunu önemle hatırlatmalıyımki NBA sezonunun başladığı ilk ay ve play-off lar öncesi son ay en fazla süpriz yaşanan dönemlerdir. bu nedenle temkinli davranmak gerektiğini aklımızın bir kenarında tutmamız gerekiyor.
Bu akşamki maça gelince NYK tercih etmemin 1. nedeni memphisin 4 maçlık batı deplasman serisini bitirmiş ve biraz yorgun olması.. NYK ta dün SAS deplasmanına gitti ve onlarda da yorgunluk var ama 82 maçlık bir sezonda bu tür fiziksel yorgunluklara bütün oyuncular zaten alışkın durumda, asıl zor olan yorgunluk ise moral yorgunluğu, konferans deplasmanındaki 4 maçın sadece birini kazanarak eve dönmek pek de sevindirici bir durum değil memphis adına, 2. nedense Mike D'antonie ve onun takımı alıştırmaya çalıştığı oyun sistemi ve bu sistemin böyle durumlardaki geçerliliği.. Hızlı, kısa sürede fazla top çevirerek boş adam bulunduğu anda göz kırpmadan şut atan bir takımı savunmak memphis için biraz zor olacaktır.
Bu tercihimin süpriz bir tercih olduğunu hatırlatmama gerek yok sanırım bu nedenle +4.5 NYK daha tercih edilebilir bir seçenek
Bol Åžans