Elektronik cihaz temizleme kılavuzu Elektronik cihaz temizleme kılavuzuBilgisayar monitörün parmak izi ile doluysa, klavyen kurumuş kola sayesinde...
Bilardonun kalabalık versiyonu: Snooker Hemen herkes hayatı boyunca en az bir kere, bir bilardo masasının başında bulunmuş ve o ilk bulunuş sırasında...
Japonlarda Suşi Geni Tespit Edildi Japon mutfağında yosunun önemli bir yeri vardır. Her Japon günde ortalama olarak 14,2g yosun tüketiyor.Fransız...
* daha fazla güven duyulan tahminleri belirtmektedir
Yorumlar (6)
over günü... yazar drlevent,
03 Nisan, 2008 20:35:01
sac: 109 over cle:94 over hou:96 over
bence favoriler kendilerine açılan sayı sınırlarını en az 5 farkla geçerler.... herkese bol şans....
11 gündür sürekli tutturuyorum... bu gün sizinle paylaşmak istedim... umarım 12. günde gelir ve hep beraber kazanırız...
+0
Gecenin handikapları yazar Harmful,
03 Nisan, 2008 21:06:17
Cleveland -5 Houston Under 185 Sacremanto Under 208
Bol ÅŸans.
+0
sizin için buldum arklar:D yazar fanficul,
03 Nisan, 2008 21:32:01
Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls Iki takım arasındaki maçlar genelde az sayı ile geçiliyor. Play-off lara 5-6 maç kala takımlar artık daha az yorulmak isteycekler. Maçın favorisi Lebron lu Cle kakat ganyan yönünden ben alt demeyi tercih ediyorum.
197,5 sayı altı @Betsson 1,91
Portland Trail Blazers - Houston Rockets Yao iyileşmek için hergün daha fazla çalıştığını söylerken Houston play-off arefesi deplasmanda Portland a gidiyor. Bu maçta Houston play-off da daha iyi bir yer için 2 kat savaşacak ve maçı rahat alcağını düşünüyorum. Maç T-mac in kontrolünde geçecektir.
Houston Rockets -6 sayı @Betsson 1,85
Sacramento Kings - LA Clippers Sacramento Play-off biletini kaçırmanın kızgınlığı ile bu gece LA ya patlayacak ancak LA da geçen gece alının galibiyetin tesavüf gibi olamaması içşn saldıracaktır.Konferanslarında alt alta bulunamalarına rağmen galibiyet açısından fark ile önde olan Kings bu maçı alır. Ancak benim tercigim yine ganyan açısından üst olacak.
cle:94 over
hou:96 over
bence favoriler kendilerine açılan sayı sınırlarını en az 5 farkla geçerler....
herkese bol ÅŸans....
11 gündür sürekli tutturuyorum... bu gün sizinle paylaşmak istedim... umarım 12. günde gelir ve hep beraber kazanırız...