Kadinların Düğmeleri Neden Solda? Erkeklerin tüm giysilerinde düğmelerin sağda olmasının sebebi, insanların daha çok sağ ellerini...
Dunning-Kruger Sendromu Bazen Amerika’yı yeniden keşfetmek işe yarar. (Amerigo Vespucci’nin işine yaradı mesela: Kristof Kolomb’un...
Romatizma Romatizma nedir?
Romatizma deyimi ilk kez İsa´dan 400 yıl kadar önce Hipokrat tarafından kullanılmıştır....
Peter Jackson Tam adı Peter Robert Jackson olan 31 Ekim 1961 doğumlu üç kez Akademi Ödülü kazanmış Yeni Zelandalı film...
Barış Manço 1 Åžubat 1999′da kaybettiÄŸimiz (ki gerçek bir kayıptan bahsediyoruz) Barış Manço soyadını soylarının...
Eski Türk Filmleri Yenileniyor Film arşivleri ülkelerin tarihinin, kültürünün ve gelişiminin önemli bir tanığı. Çekildikleri dönemin...
Doğum Öncesi ve Sonrası Duygular Ey erkekler öncelikle sözümüz size. Düşünün ki eşiniz size dünyanın en güzel armağanını veriyor. O...
Yoga yap, erken tahliye ol Hindistan’da yoga öğrenen mahkumlar erken tahliye olabilecek. Cezaevi sorumlusu, edebiyat derslerine devam eden...
iyi akÅŸamlar.... yazar elmorx,
20 Mart, 2008 16:30:38
r.madrid bu akşam + handikapsız dahi maçı alacaktır...
+0
tahminler yazar promethe,
20 Mart, 2008 16:58:07
Bu akşam zayıf programda 3 maç var.
SAS - CHI : Bu maçta CHI evinde kolay teslim olmaması sebebi ile +4 Chicago seçeneği bence mantıklı.
BOS - DAL: Boston Houston'ın 22 maçlık galibiyet serisine hemde Houston seyircisi karşısında son verirken son maça kadar ciddiyeti elinden bırakmayacağını gösterdi. Bemce playyoff lara kadar güç gösterisi yapmak adına bile bu maça asılacaktır. +2,5 Bodton seçeneğini öneriyorum.
LAL - UTH: Utah bu sezonun evinde en başarılı takımı. Evinde oynadığı maçlarda sadece Houston Boston ve Portland'a karşı 3 yenilgisi bulunan UTH bence günün bankosu olur.
Bol ÅŸanslar.
+0
evet... yazar figure,
20 Mart, 2008 16:58:13
arkadaşlar yorumları alalım... san antonio, boston ve utah diyorum, ne dersiniz?
+0
unicaja yazar figure,
20 Mart, 2008 17:12:26
unicaja ya ne dersiniz? bana maçı alacak gibi duruyor.
+0
2 maç yazar jasua,
20 Mart, 2008 17:37:21
arkadaşlar BARCELONA VE OLIMPIYAKOS..............HER IKISI DE KAZANIR.CSKA GRUP LIDERLIĞINI GARANTILEDI.BARCA BU MAÇI ALIRSA 2.TURDA.AYNI ŞEKILDE OLIMPIYAKOS TA YUNANISTANDA KENDI GÖBEĞINI KESECEKTIR.SON ZAMANLARDA TOPARLANDILAR.MÜTHIŞ SEYIRCISI ILE MAÇI ALIR.DEĞERLENDIRIN
+0
DÜZELTME yazar jasua,
20 Mart, 2008 17:41:48
2.tur derken bir üst tur demek istedim.çeyrek final.son olarak real madrid geçtiimiz hafta evinde maccabiye yenilerek çok büyük bir hata yaptı.onu bu gece anlııcak......
+0
mehmet okur yazar 1kral,
20 Mart, 2008 23:10:46
utah'ta mehmet okur bugün oynayacak mı?m.okur 0 hazır değilim diye bir açıklama yapmış.lakers ta gasol yine yok.
+0
2 maçları toplam sayı 189 ower yazar subutay1,
20 Mart, 2008 23:24:33
chicago sas toplam sayı 189 ower dallas boston toplam sayı 189 ower
+0
2 maçları toplam sayı 189 ower yazar subutay1,
20 Mart, 2008 23:24:34
chicago sas toplam sayı 189 ower dallas boston toplam sayı 189 ower
+0
Sistem yazar dusendeli,
20 Mart, 2008 23:41:49
CHI+BOS+LAL tercihlerini yapıp ikili sistem oynanması bana gayet mantıklı geldi. bence 3 maç da çok çekişmeli geçecek.Sonuçlar belli olmaz ama bu 3 takıma verilen oranlar çok çok iyi. bence denemeye değer.