kapat
Dünün Özeti

Bu sırada OtaMoka'da

• Kadinların Düğmeleri Neden Solda?
    Erkeklerin tüm giysilerinde düğmelerin sağda olmasının sebebi, insanların daha çok sağ ellerini...
  • Dunning-Kruger Sendromu
    Bazen Amerika’yı yeniden keşfetmek işe yarar. (Amerigo Vespucci’nin işine yaradı mesela: Kristof Kolomb’un...
  • Romatizma
    Romatizma nedir? Romatizma deyimi ilk kez İsa´dan 400 yıl kadar önce Hipokrat tarafından kullanılmıştır....
  • Peter Jackson
    Tam adı Peter Robert Jackson olan 31 Ekim 1961 doğumlu üç kez Akademi Ödülü kazanmış Yeni Zelandalı film...
  • Barış Manço
    1 Şubat 1999′da kaybettiğimiz (ki gerçek bir kayıptan bahsediyoruz) Barış Manço soyadını soylarının...
  • Eski Türk Filmleri Yenileniyor
    Film arşivleri ülkelerin tarihinin, kültürünün ve gelişiminin önemli bir tanığı. Çekildikleri dönemin...
  • Doğum Öncesi ve Sonrası Duygular
    Ey erkekler öncelikle sözümüz size. Düşünün ki eşiniz size dünyanın en güzel armağanını veriyor. O...
  • Yoga yap, erken tahliye ol
    Hindistan’da yoga öğrenen mahkumlar erken tahliye olabilecek. Cezaevi sorumlusu, edebiyat derslerine devam eden...
  • Erkekleri Soğutan Hareketler
    Kadınların pek çoğu doğru olduğunu düşündükleri davranışlar yüzünden aşklarını gözü kapalı...
  • Tipografi bir sanat mı?
    Bir sanat medyumu olarak tipgrafiFontlar ve tipografi ile her gün karşılaşıyoruz, gazetede, televizyonda,...

Image

Serbest Bölge

Alternatif spor dalları için tahmin ve yorumlarınızı serbest bölgede paylaşabilirsiniz

Bol Şans!..
Yorumlar (10)Add Comment
Harmful
Uzun bir aradan sonra..
yazar Harmful, 31 Temmuz, 2006 05:16:29

Yazın verdiği rehavetten dolayı görüşemememiz çok doğal..Nba başladığında startı tam anlamıyla veririz smilies/smiley.gif bir kupon yaptım buraya da yazıyım dedim..

HJK - KooTeePee - 1
Enkoping - Falu - 1
Malmo - Osters - 1

Bol şans
Harmful
tuttu
yazar Harmful, 31 Temmuz, 2006 14:48:36

Kuponumuz tutmuştur hayırlı uğurlu olsun..
atakan
biktik
yazar atakan, 18 Eylül, 2006 23:43:18

bu uzun süreli aradan biktik,nba baslasada sayin demir in önerileriyle para kazanmaya baslasak.cok özledik,nba ara vereli kuruduk.
cinarm
tennis
yazar cinarm, 24 Eylül, 2006 04:22:04

14:40] - J. Blake - M. Safin
m.Safin

[16:10] - R. Mello - R. Soderling R.
R. Soderling

M.E. Camerin - T. Paszek
m.E. Camerin

[15:40] - M. Hingis - O. Poutchkova
M. Hingis

[17:10] - Huber/Mirza - Beygelzimer/Fedak
Huber/Mirza

Harmful
Özlem
yazar Harmful, 17 Ekim, 2006 15:10:38

Bu kadar özlemle nba in başlamasını burda doğacak olan ortamı çok özledim açıkçası .. en yakın zamanda görüşmek dileğiyle..
0
arkadaşlar preseason maçları var neden y
yazar firat, 19 Ekim, 2006 14:59:28

acil tahminlerinize ihtiyacımız var
Omer DEMIR
preseason
yazar Omer DEMIR, 20 Ekim, 2006 13:09:59

Selam,

Preseason maçlarına tahmin yapmıyorum. çünkü adı üzerinde preseason yani hazırlık maçları, takımların benchlerini yeni oyunlarını denediği maçlar bunlar.. deneme maçlarında takımlar skor gözetmiyorlar malesef. Ama 31 Ekimde sezonun ilk maçında TurkNBA'de olun mutlaka smilies/wink.gif
tonymontana
az kaldı az...
yazar tonymontana, 20 Ekim, 2006 13:29:36

aç kurtlar gibi beklemekteyim açıkçası.deli gibi saldırmayacağım bu sefer.haftada 3 yada 4 maç bulmak nbaden bana yetecektir.cidden sabırsızlıkla bekliyorum.saygılar...
mrdoğu
bu sene çok farklı olacak...
yazar mrdoğu, 20 Ekim, 2006 13:30:09

çok özledim hepinizi resmen gün sayıyorum valla bu sene iyi para kazanmak zorundayım herkes derslerine iyi çalışşın görüşmek dileğiyle...
muzzybul
euroleague
yazar muzzybul, 24 Ekim, 2006 05:32:02

euroleague maçlarıda en az nba kadar zevkli geciyor bu maçlar içinde tahminde bulunmanızı rica ederim.ömer bey.
saygılarımla iyi bayramlar

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.

busy

Kullanıcı Adı/Şifre hatırlatıcısı Kullanıcı Adı/Şifremi Unuttum?
Kayıt Ol Kayıt Ol

Aktif Kullanıcılar

Wallace
(73 yorum)
Yavuzz06
(58 yorum)
kakavan
(45 yorum)
angelus884
(32 yorum)
hazarfenoki
(28 yorum)