kapat
Dünün Özeti

Aktif Kullanıcılar

deepdark03
(64 yorum)
dentesin
(39 yorum)
ultraslancr7
(20 yorum)
FoNeM
(15 yorum)
jasua
(10 yorum)

21/06/2006 Serbest Bölge PDF Yazdır ePosta
Ömer Demir tarafından yazıldı   

Image

21/06/2006 Serbest Bölge 

Alternatif spor dalları için tahmin ve yorumlarınızı serbest bölgede paylaşabilirsiniz

Bol Şans!..
Yorum (2)add
483
bu akşamki tahminlerim
Yazar: reis , Haziran 21, 2006
* arjantin ve over
*italya
* gana
* hırvatistan ve over

herkese bol şans
yönetime raporla
beğenmedim
beğendim
Beğenilme: +0
76
çarşamba ve sonrası...
Yazar: cihan , Haziran 21, 2006
arkadaşlar şu birkaç gün içerisinde çok güzel maçlar oyananacak.ilki hollanda-arjantin maçı.bu maçta iki takımda üst tura çıkmanın verdiği rahatlıkla çıkacak ama arjantine grup liderliğini riske atmıyacaktır ve maçı da alacaktır.arjantin diyorum ardında çeklerle italyanlar karşılaşacak.forvet sıkıntısı çeken çekler italyaya mağlup olacaktır.çünkü gana maçı italyayı çek maçında puan kaybetmesi halinde ikinciliğe yalnız tabi gana galibiyeti halinde.o yüzden italya diyorum.gana abd maçına gelince abd den iki oyuncu kırmızı kart cezalısı.gana da nasıl oynadı hem iitalya maçında hemde çek maçında gördük o yüzden gana diyorum.ardında hırvatistan avustralya maçı.avusturalya hırvatistan dan kat kat daha iyi top oynuyor bence.o yüzden bu maçtada avusturalya dedim.bu 4 maçın oranı yanlış hatırlamıyorsa 25 yapıyor bence çok cezbedici bir oran aynı zamanda matıklı geliyor.bakalım bol şans...
yönetime raporla
beğenmedim
beğendim
Beğenilme: +0
Yorum yazmak için giriş yapmalısınız. Eğer kayıtlı kullanıcı değilseniz öncelikle kayıt olun.

busy