kapat
| TurkNBA'e Bağış Yapın |
- NBA Score Board
-
- NBA Puan Durumu
-
Online Kullanıcılar
Misafir: 82
Üye: 14
Tahmin Yarışması
| 02.12.2008 |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 21/06/2006 Serbest Bölge |
|
|
|
| Ömer Demir tarafından yazıldı | ||||
|
21/06/2006 Serbest Bölge Alternatif spor dalları için tahmin ve yorumlarınızı serbest bölgede paylaşabilirsiniz Bol Şans!..Yorum
(2)
arkadaşlar şu birkaç gün içerisinde çok güzel maçlar oyananacak.ilki hollanda-arjantin maçı.bu maçta iki takımda üst tura çıkmanın verdiği rahatlıkla çıkacak ama arjantine grup liderliğini riske atmıyacaktır ve maçı da alacaktır.arjantin diyorum ardında çeklerle italyanlar karşılaşacak.forvet sıkıntısı çeken çekler italyaya mağlup olacaktır.çünkü gana maçı italyayı çek maçında puan kaybetmesi halinde ikinciliğe yalnız tabi gana galibiyeti halinde.o yüzden italya diyorum.gana abd maçına gelince abd den iki oyuncu kırmızı kart cezalısı.gana da nasıl oynadı hem iitalya maçında hemde çek maçında gördük o yüzden gana diyorum.ardında hırvatistan avustralya maçı.avusturalya hırvatistan dan kat kat daha iyi top oynuyor bence.o yüzden bu maçtada avusturalya dedim.bu 4 maçın oranı yanlış hatırlamıyorsa 25 yapıyor bence çok cezbedici bir oran aynı zamanda matıklı geliyor.bakalım bol şans...
Beğenilme: +0
yönetime raporla
beğenmedim
beğendim
Yorum yazmak için giriş yapmalısınız. Eğer kayıtlı kullanıcı değilseniz öncelikle kayıt olun.
|
||||

*italya
* gana
* hırvatistan ve over
herkese bol şans